Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknál az orális szexet mivel lehet még jobbá tenni? Hogy csináljam?
Azt érzem, hogy nem vagyok ügyes, sosem tudott még elélvezni attól, hogy szájjal csinálom.
A golyóival is próbálok foglalkozni, élvezi, de nincs orgazmusa, max akkor ha saját magának kezdi el kézzel csinálni. (nagyon intenzíven) Aktus közben nincs gond.
Fiúk, ti mit szerettek? Hogy csináljam, hogy érjek hozzá?
Szerintem ez is olyan dolog, mint a punci nyalás. Nincs univerzális technika ami mindenki számára jól fog esni. Sokan odavannak a vad szopásért és a mély torokért, viszon én például pont nem. (Erre gondoltam az alatt, hogy nincs olyan technika ami mindenkinek bejön.)
Hogy csináltad neki eddig?
Nekem például akkor a legjobb érzés, ha lassan csinálják és sokszor hozzáér az ajkaihoz vagy belülről az "arcahoz". De nagyon jól tud esni, ha bent tudja tartani (nem kell tövig) csak szimplán bent van a szájban és a nyelvével masszirozza szb.. de szerintem ezeket kevesebb ember fogja szeretni mint amit korábban írtam.
Próbáltad már kikérni a véleményét? Hogy mit csinálj másképpen? Esetleg pózt váltani? Enged meg például hogy ő mozgassa a fejed az ütem miatt.. sok lehetőség van. De itt is a másikra kell figyelni.
Illetve számomra nagyon fontos, hogy átéléssel csinálják és lássam a másikon, hogy szereti, mert ha nem ezt látom az elég vágy romboló tud lenni és nem is kívánom az egészet.
Kérdezd meg tőle mit szeret
Az én párom pl azt szereti ha sokat használom a nyelvem és körbe nyalogatom a makkot akkor is amikor a számban van.
Azt is kérdezd meg hogy milyen erősen fogd vagy milyen gyorsaság tetszik neki. Nekem először azt mondta hogy ha kézzel csinálom azt nem szereti, de 10 évvel később kiderült hogy csak túl erősen szorítottam
Én még szoktam mozgatni a fejemet is pl kicsit bologatok miközben megyek fel-le. Vagy kicsit oldalra fordítom amikor az egyik oldalát végignyalom. Aztán a másik irányba a másik oldalt is nyalom (ezek tényleg kis mozdulatok de párom szereti)
Szóval próbálgasd és nézd a reakcióit és kérd meg hogy mondja el közben mi milyen érzés
Nincs univerzális technika, ami mindenkinél egyformán bevállik. Két fiúval voltam eddig és mindkettő máshogy szerette.
Kommunikálj a pároddal és figyeld a reakcióit.
Ha viszel magad mellé egy másik csajt.
Az szerintem egy pasinak eza cumizás koronája. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!