Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/23 anonim válasza:
Szexi fehérneműben mentem, amikor hátra kellett feküdnöm nem hagytam h a melleimet letakarja a törölközővel, majd később lehúztam a bugyimat is, mondván h kényelmetlen. Felallt neki, megdicsertem, h szép nagynak tünik, a többi már történelem.
22/23 anonim válasza:
Ettől itt most kb mindenkinek felállt.
23/23 GFman válasza:
Nem kell ezt túl reagálni, kattogsz rajta már egy ideje.
Tőlem is kérdezte már meg masszázs előtt nő 46 évesen,hogy mi lesz,ha esetleg majd felizgul,és észreveszem rajta.Simán kérdezhetsz Te is ilyet tőle,elkezdtek beszélgetni erről,aztán már lehet arra terelni a témát, hogy nem csak sima masszázst szeretnél.Én pl. még kb.4-szer találkoztam azzal a nővel,először csak egy kis erotikus masszázst kapott,a többi alkalommal már én is kaptam tőle egy kis kézimunkát,szóval happy finish volt mindkettőnknek.27 évesen neked miért ne menne valakinek az elcsábítása?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!