Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire szerettek cicizni?
Figyelt kérdés
Nem kifejezetten szex közben, hanem csak úgy. Szoktatok cicit simogatni, megmarkolni, nyelvvel kényeztetni? Vagy csak akkor, ha a lány kifejezetten kéri?2022. dec. 14. 14:27
1/12 anonim válasza:
Én csak akkor, ha a lány kéri vagy tudom, hogy szereti. Ellenkező esetben félnék, hogy rossz érzést okozok.
2/12 anonim válasza:
Szoktam. Ha tévét nézek és odajön, kap rá puszit, akkor kér a másikra is. Máshova is kap, de most a cici volt a kérdés ...
3/12 anonim válasza:
Én eleve cicis vagyok,mint popsis.
De ez is csak akkor jó,ha a lány is élvezi. Találkoztam már olyan lánnyal is, aki nem szerete, ha sokat foglalkoznak a cicijével.
4/12 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert eddig mindig olyan pasikkal találkoztam (26 partnerem volt), akik szóban dicsérték a melleimet, de bevallották, hogy sokkal inkább popsisak, fele annnyi figyelmet nem kaptak az ikrek.
2022. dec. 14. 14:35
5/12 anonim válasza:
igen, nagyon szeretek csak úgy is néha foglalkozni velük
6/12 anonim válasza:
Én nagyon szeretek, nagyon hosszú ideig el tudok lenni vele, akár órákig is de persze csak ha a másiknak is jó. Én cicis vagyok
7/12 anonim válasza:
Ha szép dús és nagy, akkor jöhet.
8/12 anonim válasza:
Én imádom a melleket puszilgatni, nyalogatni.
9/12 anonim válasza:
Èn is imàdok jàtszani velük, nyelvemmel körözni a bimbó ès udvara körül..
10/12 NTBS válasza:
Nagyon. Szerintem a nő egyik ékköve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!