Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak mit szerettek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mit szerettek a legjobban egy nőben?

Figyelt kérdés
2022. nov. 23. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Én azt szeretem a legjobban, ha vannak értelmes gondolatai.
2022. nov. 23. 21:04
 2/8 anonim ***** válasza:
36%

A farkamat.

Ja tudom, ezeréves poén.

2022. nov. 23. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én azt, hogyha megmeri élni a szexualitását és ki meri adni magából a vágyait. Bár nem tudom, hogy milyen téren kell megmondani, de nagyon vonzó tud lenni, ha egy nő tényleg mer élni a vágyainak és nem zárja el magában.
2022. nov. 23. 21:05
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Semmit
2022. nov. 23. 21:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindent vagy semmit - de vannak dolgok amivel meg tudják fogni az embert, a személyiség, a kisugárzás (na meg a jó szex).
2022. nov. 23. 22:03
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Azt akis cuki bevágást ott ni középen. 🤗
2022. nov. 23. 23:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem a "nőkben" emberekben kedvelek valamit, de tetszik ha egy nő értelmes, cserfes, van humora és energiája, nem csak "lötty" és nem elsősorban a szexre gondolok..
2022. nov. 24. 05:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem jobban a nőt , mint magamat - azt a lányt keresem akivel mindketten önmagunk tudunk lenni egymás mellett.
2022. nov. 24. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!