Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki ilyen kapcsolatban él, van esély hogy találok ilyen partnert?
Olyan párkapcsolatra vágyom, ami alapvetően a hétköznapokban a megszokott, mindkét fél egyenlő, romantikus, együtt csinálunk programokat (pl túra, mozi, főzés stb). Miközben otthon, a hálóban a szex téren szereti a bdsm-et ahogyan én is. Főként ha ő is szereti mind domináns mind szubmisszív szerepben.
Eddigi párkapcsolataim során megvoltak a romantikus hétköznapok, programok mint egy "normál" kapcsolatban. Viszont a bdsm nem jött be egyik partneremnek sem.
Viszont van olyan is, amikor a kapcsolatban annyira jelen van a bdsm hogy szinte 0-24-ben jelen van, kb mintha folyamatosan az egyik fél a másik alárendeltje lenne. Viszont nekem az egyensúly kellene a két "életmód" között.
Van aki így él, így a párkapcsolata, házassága? Hogyan és hol ismerkedtetek meg, hogyan jött a kapcsolatotokba a bdsm? Vagy már eleve eszerint kerestetek párt? Köszönöm a válaszokat!
Szerintem itt a switchhel lesz a gond. Emiatt nehezebb is számodra találni nőt.
A legtöbb nő szeret alul lenni, nem annyira kedvelik ha nekik kell dominálni.
Belőlem ritkán elő lehet hozni, de szeretek inkább "passzív" lenni. Jó vagy rosszkislány.
Átérzem. Nehéz alapon olyan személyre lelni, aki kívül-belül is tetszik és szexben is hasonló a beállítottság.
Nálam az adok-kapok elv mindenre érvényes.
BDSM-ben mindkét szerepet szeretem, ám egyetlen egy olyan kapcsolatom se volt, hogy mindkettőt megtaláltam volna a másikban és az úgy nem volt egyensúlyban. Mindig valamelyik oldalam el volt hanyagolva és csak gyűlt bennem.
Összetett az ember és személyiség, ezért is nehezebb azoknak, akik tudják mit/kit szeretnének és mik férnek bele az életükbe avagy mik nem.
Főleg az erős önismerettel, határozottsággal rendelkezőknek nehezebb.
Hát marad a folyamatos nyitottság az ismerkedések felé és előbb utóbb csak-csak összejön. :)
Titkolni se titkolom, még a kulcstartómon is nyakörv van.
"Nem ez alapján keresünk párt." - Nem, de lényeges szempont a sok között... épp úgy, ahogy a kinézet, karrier, gyerek téma stb... ki akar, ki nem.
Mert mindez hatással van ránk!
Valakiknek fontos a gyermek és család alapítás VS valakiknek nem.
Valakinek fontos az alá- és fölérendeltség, valakinek nem.
Akárkinek igénye van valamire és tudja, hogy egy életen át pl a kiszemelt mellett nem kapja meg, az erős önellentmondás és idővel felgyülemlett hiányérzetet ad.
Amikből adódhatnak frusztráltságok, kellemetlenségek, elnyomott vágyak stb.
Szóval helyesbíteném a kommentelőt erre:
Nem csak ez alapján választunk párt.
Aki pedig nem érti meg mindezt, ez van.
Nem fun egy oldaladat elnyomni, ami jelentős részét képzi önmagadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!