Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van aki ilyen kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki ilyen kapcsolatban él, van esély hogy találok ilyen partnert?

Figyelt kérdés

Olyan párkapcsolatra vágyom, ami alapvetően a hétköznapokban a megszokott, mindkét fél egyenlő, romantikus, együtt csinálunk programokat (pl túra, mozi, főzés stb). Miközben otthon, a hálóban a szex téren szereti a bdsm-et ahogyan én is. Főként ha ő is szereti mind domináns mind szubmisszív szerepben.

Eddigi párkapcsolataim során megvoltak a romantikus hétköznapok, programok mint egy "normál" kapcsolatban. Viszont a bdsm nem jött be egyik partneremnek sem.

Viszont van olyan is, amikor a kapcsolatban annyira jelen van a bdsm hogy szinte 0-24-ben jelen van, kb mintha folyamatosan az egyik fél a másik alárendeltje lenne. Viszont nekem az egyensúly kellene a két "életmód" között.

Van aki így él, így a párkapcsolata, házassága? Hogyan és hol ismerkedtetek meg, hogyan jött a kapcsolatotokba a bdsm? Vagy már eleve eszerint kerestetek párt? Köszönöm a válaszokat!

2022. dec. 11. 19:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Lányként ezt én is így el tudnám viselni, sőt, kifejezetten jó lenne. Izgalmas, de szeretetteljes kapcsolat, minden normális, de ott van az a kis fűszer. Ó, de jó is lenne :)
2022. dec. 15. 03:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt a switchhel lesz a gond. Emiatt nehezebb is számodra találni nőt.

A legtöbb nő szeret alul lenni, nem annyira kedvelik ha nekik kell dominálni.

Belőlem ritkán elő lehet hozni, de szeretek inkább "passzív" lenni. Jó vagy rosszkislány.

2022. dec. 15. 10:37
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
12-es pontosítanám... Van nagyon sok nő, aki dominának képzeli magát, de nem az. Ezeknek általában nem igazán jött le a BDSM lényege, és azt hiszik, egyszerűen feljogosítja őket, hogy bántalmazzanak egy férfit. Sérült lelkű, örökké magányos feminácik...
2022. dec. 15. 10:57
 14/17 anonim ***** válasza:
46%
13. Az már egy másik, durvább kategória.. 😅
2022. dec. 15. 10:58
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk tökéletesen működik a házasságunk immár 16 éve, 3 gyerek után is. Igaz, nem csak kifejezetten a bdsm van jelen benne, sokminden mással is fűszerezzük a kapcsolatot. Nejem a sub én a dom oldalt erősítem, ugyanakkor a többes, a cuckold és egyéb dolgokat sem zárunk ki. Mindketten erősen túlfűtöttek vagyunk, de itt az egyensúly megtartásához folyamatosan jelen kell lennie a pontos mérlegelésnek, a nagyon erős bizalomnak és ön- illetve partnerismeretnek is. Ez utóbbi és a bizalom hiánya az oka a legtöbb hasonló kapcsolat működésképtelenségének. A szex lehet állatias, a lélek viszont nem.
2022. dec. 15. 11:52
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem úgy érzem, érdekelne egy ilyen kapcsolat, talán volt is hasonló. De ott valahogy mégse volt hangsúlyos, néha próbálkoztunk BDSM-elemekkel az ágyban, aztán mégis maradt a vanilla, nekem valahogy olyan szerepjátékfélének tűnt ezt gyakorolni, amit azt hiszem, mégiscsak szégyenkezve, zavarban csináltam volna, nem tudtam úgy beleélni magam, vagy egy kritikus szótól elment, elment volna a kedvem. De tényleg hiányzik, milyen nemű és mennyi idős vagy, mert én már középkorú nő.
2022. dec. 20. 11:01
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Átérzem. Nehéz alapon olyan személyre lelni, aki kívül-belül is tetszik és szexben is hasonló a beállítottság.

Nálam az adok-kapok elv mindenre érvényes.

BDSM-ben mindkét szerepet szeretem, ám egyetlen egy olyan kapcsolatom se volt, hogy mindkettőt megtaláltam volna a másikban és az úgy nem volt egyensúlyban. Mindig valamelyik oldalam el volt hanyagolva és csak gyűlt bennem.

Összetett az ember és személyiség, ezért is nehezebb azoknak, akik tudják mit/kit szeretnének és mik férnek bele az életükbe avagy mik nem.

Főleg az erős önismerettel, határozottsággal rendelkezőknek nehezebb.

Hát marad a folyamatos nyitottság az ismerkedések felé és előbb utóbb csak-csak összejön. :)

Titkolni se titkolom, még a kulcstartómon is nyakörv van.

"Nem ez alapján keresünk párt." - Nem, de lényeges szempont a sok között... épp úgy, ahogy a kinézet, karrier, gyerek téma stb... ki akar, ki nem.

Mert mindez hatással van ránk!

Valakiknek fontos a gyermek és család alapítás VS valakiknek nem.

Valakinek fontos az alá- és fölérendeltség, valakinek nem.

Akárkinek igénye van valamire és tudja, hogy egy életen át pl a kiszemelt mellett nem kapja meg, az erős önellentmondás és idővel felgyülemlett hiányérzetet ad.

Amikből adódhatnak frusztráltságok, kellemetlenségek, elnyomott vágyak stb.

Szóval helyesbíteném a kommentelőt erre:

Nem csak ez alapján választunk párt.

Aki pedig nem érti meg mindezt, ez van.

Nem fun egy oldaladat elnyomni, ami jelentős részét képzi önmagadnak.

2022. dec. 24. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!