Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki ilyen kapcsolatban él, van esély hogy találok ilyen partnert?
Olyan párkapcsolatra vágyom, ami alapvetően a hétköznapokban a megszokott, mindkét fél egyenlő, romantikus, együtt csinálunk programokat (pl túra, mozi, főzés stb). Miközben otthon, a hálóban a szex téren szereti a bdsm-et ahogyan én is. Főként ha ő is szereti mind domináns mind szubmisszív szerepben.
Eddigi párkapcsolataim során megvoltak a romantikus hétköznapok, programok mint egy "normál" kapcsolatban. Viszont a bdsm nem jött be egyik partneremnek sem.
Viszont van olyan is, amikor a kapcsolatban annyira jelen van a bdsm hogy szinte 0-24-ben jelen van, kb mintha folyamatosan az egyik fél a másik alárendeltje lenne. Viszont nekem az egyensúly kellene a két "életmód" között.
Van aki így él, így a párkapcsolata, házassága? Hogyan és hol ismerkedtetek meg, hogyan jött a kapcsolatotokba a bdsm? Vagy már eleve eszerint kerestetek párt? Köszönöm a válaszokat!
Igy elek hazassagban, nem eszerint kerestem, szex kozben kiderult hogy o is szereti
N
Igen, van ilyen kapcsolat. Nekem is volt. Sajnos vége lett.
A BDSM nem valamiféle elképesztően különleges dolog, amit muszáj sötét klubok mélyén gyakorolni. Egyszerűen preferencia. Eleve mi számít annak? Sok nő szereti, ha húzzák a haját, vagy ha lenyomják a fejét az ágyra, az már BDSM?
Azt viszont tudd, hogy a BDSM egy kib.szott drog. Így, jelzővel. Ha egyszer valakivel igazi harmóniát találsz, örökre összekapcsol. A BDSM-párok szakításánál nincs fájdalmasabb, megsemmisítőbb trauma.
4
Sztem nem is lehet igazi szakitasrol beszélni ezekben az esetekben.
Nekem az összes ilyen partnerem időnként felbukkan, nem tudunk örökre búcsút inteni egymásnak.
Persze atalakulnak a kapcsolatok, de az, hogy egy erintessel be tudod indítani és rezonal mindenre az örökre megmarad.
Legalábbis az én partnereim esetén...
A vágyad teljesen normális. Bármennyire hihetetlen, elég sok hasonló párkapcsolat van.
Nem érdemes BDSM témájú oldalon keresni a párod, mert ott aztán találnál mindent is, kivéve azt, aki szintén ilyen kapcsolatot szeretne.
Hétköznapi módon ismerkedj. Elég nagy esélye van annak, hogy pont megismersz egy olyan embert, akit szintén érdekel a BDSM. Vannak jó cikkek a neten arra, hogy hogyan beszéld meg már az elején ezeket a dolgokat.
Párommal mi is hasonlóan élünk. Hétköznapokban teljesen normális életet folytatunk, de a hálószobában előfordul a BDSM rendszeresen. Az ismerkedés sem céltozzat BDSM partnerkereséssel történt.
Szóval hajrá, nem veszett ügy! :D
Mi alapvetően így élünk. Megvannak a "normális" hétköznapok, de egyébként a szexben és otthon is a feleségem a domináns és én az alárendelt. De ez csak így kettőnk közt barátaink se tudják ezt így.
A BDSM sok esetben nem egy szexuális dolog sokszor inkább egy életstílus.
Nálunk sokszor van olyan, hogy ol a feleségem néhány hétre farokketrecet tesz rám és mindketten élvezzük. De ezt se tudja a környezetünkben senki. Nem az alázás a célja nálunk, de ő a domináns és én az alább rendelt.
Nem ezalapján kerestük egymást de ahogy együtt voltunk és nyíltunk meg egymás előtt kiderült, hogy ez mindkettőnknek izgalmas ez rgy fűszer a kapcsolatban és csiszolódtunk egymással folyamatosan.
#9es ez nagyon izgalmas, nekem is nagyon tetszene.
Sajnos nekem a férjem nem nyitott rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!