Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagon aluli hosszú de átlagon felüli vastagságú farok elég lenne egy telt lánynak?
Figyelt kérdés
Eddig kifejezetten vékony lányokkal voltam együtt, ők élvezték, kielégültek, de nagyon vágyom egy telt lányra.2022. dec. 11. 09:17
1/8 anonim válasza:
fogalmam sincs, minden lány más és más, függetlenül attól, hogy milyen testalkatú
2/8 anonim válasza:
Attól hogy van rajtam háj még nem vagyok tágabb belül
5/8 anonim válasza:
Én eddig semmi összefüggést nem tapasztaltam a testtömegindex és a hüvely mérete közt. Ez max egy haverok közti gyerekes poén.
6/8 anonim válasza:
Itt csak egy kicsi baj van.A nő teltsegebol kifolyólag nehezebb a behatolas a huvelyebe.A férfi nem tudja megkozeliteni rendesen.Ezert jobb lenne egy jóval hosszabb és vastagabb penisszel csinálni.
8/8 anonim válasza:
Nekem a 14cm elég volt 160cm magas 110kg lánynak is. Ráadásul arányosan volt telt, vastag combokkal és nagy kerek popsival. Lovaglóban a comb alsó fele összenyomódik, ahogy kutyában vagy misszionáriusban is. Az emberi anatómia tökéletesen megoldja ezeket a helyzeteket, ha valaki épp erre vágyik.
Szóval ne aggódj, abszolút működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!