Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 evvel idosebb pasi?
Sziasztok!
Elkezdtem ismerkedni egy ferfival, 38 eves, en 25 vagyok.
Azert irom ebbe a kategoriaba, mert ez a resze IS erdekelne.
Engem nem zavar, ha idosebb nalam a pasi. Csak erdekelne, hogy lehet belole valami komolyabb is, vagy ne szamitsak semmi ilyenre?!
Szimpatikusnak tunik, beszelgetunk par napja. Volt mar hazas, 1 eve valt el, 7 evig voltak hazasok. Voltak mas gondjaik is, de nem jott nekik a baba, allitolag ez volt a fobb gondjuk.
Nekem van egy 6 eves kisfiam, rola is kerdezett, szereti allitolag a gyerekeket.
Nem tudom, hogy egy 38 eves ferfi tenyleg akarhat-e komolyabbat egy 25 eves lanytol, vagy ne szamitsak semmi ilyesmire?
A legidosebb pasi akivel voltam, az 8 evvel volt nalam idosebb (33 volt, iden volt). De o 13 evvel idosebb.
Mit tud egy kozel 40 eves pasi? Tobbet tud pl az agyban mint egy velem egyidos?
Igazabol csak furcsalom, hogy tenyleg akarhat-e komolyabb dolgot. Eddig 3x talalkoztunk, meg irogatunk whatsappon, meg beszeltunk telefonon parszor. Nem ugy akart velem eddig egyszer sem talalkozni, hogy menjunk barba, iszogatni, vagy valamelyikonk lakasan talalkozzunk. Szimplan eljott velem kutyat setaltatni 3x. Kerdezte, hogy valamikor elmegyunk-e kavezni, vagy enni valahova. Furcsa ez is. A fiatalabbaknak mindig az az elso, hogy mikor dughat meg, ha meg nem hagyom, akkor meg en vagyok a k*rva. Ez is furcsa nekem, bar igazabol ennek orulok is. Szerintetek?
Ez rajta múlik mit akar és, hogy a cerka és minden más jól működik e ez életvitelen, vágyakon és szexuális kultúrán alapszik.
Lehet láncdohányos és régóta nem áll a cerka, vagy épp 5 perc alatt elsül és annyi volt. Ott a másik opció is, hogy tudja mi kell egy nőnek, bírja tartósabban a szexet, nem csak a dugás részét, hanem előjáték, nyalni, simogatni, kényeztetni...
Jobb, ha nyíltan beszélgetsz vele a tervekről, bár persze sokan hazudnak a punciért.
Persze, igazabol csak most kezdtunk el ismerkedni. Egyelore meg nem ilyen a tema, hanem egyelore csak soma beszelgetes, hogy megismerjuk a masikat.
Aztan majd ha oda kerul a sor, biztos megbeszeljuk ezt is.
Én 35 éves vagyok és simán el tudnék képzelni huszonéves párt magamnak persze. Főleg, hogy te pl. egyáltalán nem tűnsz gyerekesnek, bőven tapasztaltál már a felnőtt életből.
A kor ilyen tekintetben nem számít. Mindenki tudom nagyon szeret egyszerűsíteni fejben és ráhúzni dolgokat másokra, hogy pl. "Minden huszonéves ilyen" vagy "Minden negyvenes olyan", de azért elég nagy különbségek vannak az emberek között. A veled egykorúak között is vannak idióták és olyanok, akik alkalmasak lennének társadnak, ahogy nyilván az idősebbek között is. Ha személyesen kedveled ezt a pasit és nem érdekel a korkülönbség, akkor simán csak tegyétek boldoggá egymást és kész.
Volt részem hasonló dologban.
Ti fiatal lányok, és mi idősebb férfiak sem vagyunk egyformák. Esetemben 2 konkrét lányról van szó. Egyik felhozta a témát, és elutasítottam ilyen jellegű közeledését, a másik esetében már elgondolkodnák a dolgon, hogy lehet akár több is belőle. Korra pár hónap különbséggel egyidősek, de mentalitásban, dolgok értelmezésében, megfontoltságban, tervekben mondhatni majdnem mindenben mások.
Tehát, amennyiben Te hajlandó lennél felvállalni, hogy egy idősebb férfi a párod, semmi kifogása nem lehet ellene senkinek ellene. Te életed, Te döntésed. Minden esetre ismerd meg alaposan, és ne add oda magad könnyen. Megbecsülést vált ki belőle, és akár komolyan is fog venni.
A családomban két csaj is 17 évvel fiatalabb pasihoz ment, egyiknél már 3 gyerek van, a másik idén ment hozzá.
Ezt előre nem lehet tudni mik a tervei, és hogy passzoltok e.
nekem is fordítva van
én vok 38 a pasi 26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!