Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen szexualisan beteges...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szexualisan beteges társadalmi szokások léteztek a világban eddig?

Figyelt kérdés

Tényleg az ókorban szokás volt hogyha meghalt a fiú testvéred akor az ő felesége és családja automatikusan a tiéd lett ?

És ha elszigetelt helyen éltek és meghalt a feleséged. De volt lányod akor a legidosebb lány lett az új asszonyod?

Meg tudtok ilyen beteg szexuális vagy házassági szokásokat?

#szex #Beteg szexualitas
2022. dec. 9. 14:02
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nem tiltja semmi nézhetoek a videók képek is nem úgy mint a pedofil tartalom.

Zoofil tartalom nem illegális

Nálunk is forgattak egy időben sok ilyen filmet .

2022. dec. 9. 14:37
 12/22 A kérdező kommentje:

10# denegaracio alatt mit értesz? Gyengébb lesz az immunrendszer ?

Vagy hajlamosabb agresszióra vagy szociopatiara ?

Az szerintem hülyeség hogy mutáns lenne.nem lattnal különbséget

2022. dec. 9. 14:40
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
#12 születési rendellenességek arányának növekedése, illetve egy rakás genetikai defektus. Nem csak pszichés jellemzők terén.
2022. dec. 9. 14:48
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

#12 nagyobb eséllyel lépnek fel genetikai eredetű problémák.

ezt a családfát nézd

[link]

csori II. Károlynak rengeteg genetikai rendellenessége volt. az álla miatt nem tudott rendesen harapni és beszélni, mentálisan is rendkívül labilis volt, és hát impotens is volt.

[link]

2022. dec. 9. 14:50
 15/22 A kérdező kommentje:

Jó ez teljesen igaz de ez több generacionyi verfertozes eredménye.

Ha most 1 szer megtorteni nagyobb az esély hogy egészséges utód lesz minthogy nem.

Amúgy egyiptomi faraoknal volt meg gyakori

Ott a saját hugukat vették el mindig .

2022. dec. 9. 15:04
 16/22 A kérdező kommentje:
Persze volt ott rengeteg ágyas de a trónt nem azok utódai kaptak
2022. dec. 9. 15:05
 17/22 anonim ***** válasza:
#15 már egyetlen vérfertőzés esetén is jelentősen megnő a kockázat a káros rendellenességnek, sőt minél közelebbi a rokonsági fok annál nagyobb a kockázat.
2022. dec. 9. 16:00
 18/22 A kérdező kommentje:

Igen nagyobb de százalékra lebontva meg mindig jóval több hogy egészséges lesz a gyermek mint hogy nem .

Fogalmam sincs milyen arányban születnek beteg gyerekek gondolom 100 bol 1

Verfertozott esetén meg gondolom 10 bol 1 2

Életben maradna szerintem egy emberi populáció egy lakatlan szigeten akor is ha csak 1 emberpar jutna oda .

Annyira eletkepesek lennének hogy tovább szaporodjanak .

2 3 generáció után megmar biztos mutalodik annyit hogy lehessen keverni a vért. És onnantól már max unokatestvérek hazasodhatnanak .

2022. dec. 9. 16:09
 19/22 A kérdező kommentje:

Persze logikusan belegondolva ha apuka vagyok a lányom már hordoza a genjeim és ha talál rendes párt magának 100/1 arányban lesz beteg a gyerek az unokám

De ha én velem csinálja 10/2 arányban. Akkor ez nagyon nem éri meg a saját tulelesi esélyt is rontja talán azért nincs az állatvilágban se .

2022. dec. 9. 16:18
 20/22 anonim ***** válasza:

Egyre inkább úgy tűnik nekem, hogy neked ez csak álkérdés a perverzióid kielégítésére, hogy "izgi dolgokat" olvashass recsihez másoktól.

Máskülönben nem akarnád ennyire görcsösen igazolni, hogy a vérfertőzés nem olyan kockázatos, még nem is nagy baj.

És de, ahogy mondtam, most sem lehet állatokkal szexelni:

"8/B. § Állatot a nemi vágy kielégítésére irányuló cselekmény során felhasználni tilos."

Pénzbüntetéssel és az állattartás megtiltásával jár.

Ha nem érint pármillió forint hiánya, akkor nyugodtan csinálhatod, egyéb esetben ajánlom neked ennek a vén kéjencnek az esetét, akit ugyanezért vontak felelősségre néhány éve:

[link]

2022. dec. 9. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!