Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szexualisan beteges társadalmi szokások léteztek a világban eddig?
Tényleg az ókorban szokás volt hogyha meghalt a fiú testvéred akor az ő felesége és családja automatikusan a tiéd lett ?
És ha elszigetelt helyen éltek és meghalt a feleséged. De volt lányod akor a legidosebb lány lett az új asszonyod?
Meg tudtok ilyen beteg szexuális vagy házassági szokásokat?
Nem tiltja semmi nézhetoek a videók képek is nem úgy mint a pedofil tartalom.
Zoofil tartalom nem illegális
Nálunk is forgattak egy időben sok ilyen filmet .
10# denegaracio alatt mit értesz? Gyengébb lesz az immunrendszer ?
Vagy hajlamosabb agresszióra vagy szociopatiara ?
Az szerintem hülyeség hogy mutáns lenne.nem lattnal különbséget
Jó ez teljesen igaz de ez több generacionyi verfertozes eredménye.
Ha most 1 szer megtorteni nagyobb az esély hogy egészséges utód lesz minthogy nem.
Amúgy egyiptomi faraoknal volt meg gyakori
Ott a saját hugukat vették el mindig .
Igen nagyobb de százalékra lebontva meg mindig jóval több hogy egészséges lesz a gyermek mint hogy nem .
Fogalmam sincs milyen arányban születnek beteg gyerekek gondolom 100 bol 1
Verfertozott esetén meg gondolom 10 bol 1 2
Életben maradna szerintem egy emberi populáció egy lakatlan szigeten akor is ha csak 1 emberpar jutna oda .
Annyira eletkepesek lennének hogy tovább szaporodjanak .
2 3 generáció után megmar biztos mutalodik annyit hogy lehessen keverni a vért. És onnantól már max unokatestvérek hazasodhatnanak .
Persze logikusan belegondolva ha apuka vagyok a lányom már hordoza a genjeim és ha talál rendes párt magának 100/1 arányban lesz beteg a gyerek az unokám
De ha én velem csinálja 10/2 arányban. Akkor ez nagyon nem éri meg a saját tulelesi esélyt is rontja talán azért nincs az állatvilágban se .
Egyre inkább úgy tűnik nekem, hogy neked ez csak álkérdés a perverzióid kielégítésére, hogy "izgi dolgokat" olvashass recsihez másoktól.
Máskülönben nem akarnád ennyire görcsösen igazolni, hogy a vérfertőzés nem olyan kockázatos, még nem is nagy baj.
És de, ahogy mondtam, most sem lehet állatokkal szexelni:
"8/B. § Állatot a nemi vágy kielégítésére irányuló cselekmény során felhasználni tilos."
Pénzbüntetéssel és az állattartás megtiltásával jár.
Ha nem érint pármillió forint hiánya, akkor nyugodtan csinálhatod, egyéb esetben ajánlom neked ennek a vén kéjencnek az esetét, akit ugyanezért vontak felelősségre néhány éve:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!