Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok ti hol kerestek szexpar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti hol kerestek szexpartnert?

Figyelt kérdés
Biszex vagyok, nem keresek kapcsolatot. Srácokkal ismerkedni rendkívül egyszerű, számtalan platform van ahol lehet szexpartnert találni nagyon könnyen, rövid idő alatt. Viszont egy egészen más ha lányt keresek. Mintha ők nem lennének nyitottak csak szexre. Vagy csak nem akarnak k*rvának tűnni? Van haverom aki Tinderről hordja haza a lányokat, neki működik, viszont ő eléggé vonzó külsőleg. Ha netes ismerkedést nézzük, létezik olyan platform ahol kifejezetten szexre keresnek az emberek partnert? Ismerek néhányat, de tele van idős, kanos férfiakkal. Fiatalabb csajok szerintem nem ilyen helyeken keresnek szexet. Tinder és társai lenne a megoldás? Mindenkepp muszáj pár kört futni a lányoknál szex előtt?

2022. dec. 9. 10:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Olyan oldal nincs ahol a nők egyetlen füttyentésre ráugranak a hömpörődre. Élőben sem így működik.

A netes oldalakon minden nyitott nőre tucatnyi pasi jut - tudnak válogatni. Ha csinos a lány akkor legalább 1:200 az arány, még jobban tudnak válogatni.

Egyébként a netről akkor tudsz csajozni ha élőben is nagyon jól megy. Mert mindegy miről chaverészel a neten legjobb esetben is létrejön az élő randi és akkor és ott kell tudnod kémiát teremtened hogy "legyen valami". Ha élőben ez nem megy, akkor a netről sem fog. Azzal, hogy a neten meg vagy fosztva egy csomó kommunikációs csatornától (non-verbális jelek, hangsúly, kisugárzás) így az élő talit akkor hozod le ha jól is nézel ki és nagyon jól tudsz kommunikálni.

2022. dec. 9. 10:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem is a csajozással van gondom, éppen az ismerkedős részt szeretném minimalizálni. Ha külsőleg vonzónak találjuk egymást és látjuk hogy egyikünk sem hülyegyerek, akkor szexelünk, jól érezzük magunkat együtt pár óráig és ennyi. Ha jobban megismeri egymást két ember, akkor jöhetnek az érzelmek és a bonyodalmak.
2022. dec. 9. 10:57
 3/9 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem alapvetően négy csajozós kor van.

A kezdeti szakaszban ami kb a középsuli, na ott a lányok érdeklődnek, ott valamiféle kapcsolat egy ismerőssel vagy egy buli a jó csajozós terep.

Utána jönnek az egyetemi évek és a kísérletezés; itt a lényeg, hogy az egyetemen, a koliban, az Erasmuson és a bulikon lehet csajozni.

Majd jön az érett női kor, 25-35 na itt attól függ, hogy a csajnál mennyire cseng a vészcsengő, alapvetően ha jó pasi vagy, sorban húzogathatod a lányokat, ha meg kevésbé vagy jó vagy tényleg nagyon jó nőket akarsz, akkor kapcsolat ígérete és anyagi villantás kell, pláne 30 fölött. Ebben a korban az ember fokozatosan a munkáján, barátain keresztül ismerkedik (esetleg hobbi vagy lakóközösség) inkább, és kevésbé megy bulizni.

35 fölötti nők egyformák, ha van gyereke, és otthon boldogtalan, akkor azért könnyű felszedni, ha nincs de akar, és már az utolsó órában van, akkor azért, ha meg elvált... na, őket csak fél strigulának lehet behúzni :D

Aki meg túl van ezen az egészen, azokat dettó könnyű felszedni, mert nincsenek sallangok, tudják, hogy mi kell nekik egy férfitól, és nem lejtenek egy többfelvonásos násztáncot, mielőtt a lényegre térnek

2022. dec. 9. 11:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

3

A 35 felettiekhez hozzátenném, hogy képesek beadni, hogy válni fognak, közben meg csak a szexuális életük lapos, és csak egy eszköznek tartanak :D

Nekem ez férfiként nem gond, de azért egyenesebben is megmondhatnák.

2022. dec. 9. 12:45
 5/9 anonim ***** válasza:
#2 az ismerkedős részt akkor tudod "lespórolni" ha valami sztár vagy, vagy a (golddiggereknél) a Ferrariddal krúzolsz. A nőknél nem úgy műxik hogy hellóka jól nézel ki hapsikám gyere és máris dugj meg de izibe'. Idő kell amíg a vágy, a bizalom felépül - ezt hívják "ismerkedős résznek".
2022. dec. 9. 14:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
#5 Dehogy is. Nekem csóró egyetemistaként is simán volt olyan, hogy megismertem egy csajt, majd még aznap este dugtunk. Persze lehet javítani az esélyeket is, akik fesztiválra járnak, azoknak ez pl mindennapos. Nem kell hozzá sztárnak vagy Ferrarisnak lenni. Helyes öltözködés, jó vibe-ok, átlagos külső bőven elég. A jó társaságnak bizonyuló nők azt keresik, hogy kivel érzik jól magukat. Azok, akiknél a külső, a hírnév meg a lóvé dominál, nagyon ritkán lesznek jó partnerek. A
2022. dec. 9. 14:19
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 csajoztam én is fesztiválon (is), de ott sem úgy ment hogy két szó után mentél bármelyik csajjal a sátorba. Nyilvánvalóan nem volt több órás beszélgetés de akkor sem csettintésre történt többnyire.
2022. dec. 9. 14:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#7 valóban nem csettintésre, de táncolsz valakivel, meghívod egy italra, visszamentek táncolni, már taperolod közben, és nem sokkal később már lehet is dugni. Tokkal-vonóval 1 max 2 óra, de egy haverom konkrétan fél óra "ismeretség" után feküdt le egy lánnyal. Én csak egyszer voltam egy fesztiválon, de nekem is sikerült összeszedni egy lányt nagyon rövid idő alatt, pedig én sem táncolni nem tudok jól, sem a külsőm nem olyan. Nem is az én terepem a dolog.
2022. dec. 9. 14:45
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 az 1-2 óra kommunikáció, laza, kötetlen kapcsolat kiépítés, kezdeményezés az elején, önfeledt szórakozás ami szexbe torkollott. Pont így kell csajozni :) kommunikáció, nem rágörcsölve és észrevenni a kínálkozó lehetőséget, alkalmat.
2022. dec. 9. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!