Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szexeltetek már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szexeltetek már rendőrrel?

Figyelt kérdés
Ha igen milyen volt? Ha nem, akkor izgatna?

2022. dec. 9. 01:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedtem több rendőrrel is de egyikkel se feküdtem le végül. Nem hiszem, hogy másabb lenne mint bármilyen más szakma képviselőivel közösülni. Ráadásul páran elég nagy taplók voltak közülük...
2022. dec. 9. 01:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 2-vel is. Egyikkel se volt vmi jó.
2022. dec. 9. 04:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Jó volt a szex, a pasi is helyes volt, de valahogy olyan rossz érzésem volt, valami nagyon nem volt vele rendben, úgyhogy nem lett folytatás.
2022. dec. 9. 07:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyet lecummantottam már vagy tíz éve éjszaka a járőrkocsiban. A pasi gáz volt, a szitu izgi.
2022. dec. 9. 10:09
 5/6 anonim ***** válasza:
44%
Tan rendor vagy?
2022. dec. 9. 17:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, többel is. Minddel nagyon jó volt. Engem továbbra is izgat a dolog :P
2022. dec. 20. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!