Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt olyan tapasztalatotok, hogy a pasi megjátszotta, hogy elélvezett?
Elôfordult már nem egyszer. Persze ismerem annyira a normál befejezés érzését, hogy már a pénisz keménységébôl, meg a lüktetés hiányából észrevegyem. Aztán csak megszagolom a zsepit, amivel a végén megtörlöm magam, és - mily meglepô - nincs spermaszaga.
Férfiként szerintem szinte lehetetlen megjátszani, de rá szoktam hagyni. Bárkivel elôfordulhat, hogy fáradt, nincs hangulatban, és nem akar magyarázkodni.
Nem vág teljesen ide, de.
Egyszer szex közben azthittem, hogy már a barátom is elélvezett, és lemásztam róla, és megköszöntem neki a fantasztikus együttlétet.
Később kértem, hogy hozzon valamit hogy ne csöpögtessem végig a levét a padlón, és akkor mondta, hogy nincs ami kifolyjon belőlem.
Óriási bűntudatom lett.
Nekem a férjem csinálta, az utolsó együttlétünkkor. Rögtön utána mondta is hogy csak úgy tett mintha.
Borzasztó megalázó volt.
Azóta nem voltunk együtt, ennek már fél éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!