Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex egy fizetős pasival, tapasztalatok?
Nem igazán fogsz konkrét tapasztalatokról szerintem hetero rovatban olvasni mivel a fizetős pasik szolgáltatásait 99,9%-ban meleg pasik veszik igénybe. A fennmaradó 0,1%-nyi nem túl helyes nő meg az életkora és egyéb tényezők miatt valószínűleg nem igazán jár a GyK-ra.
Amúgy a ffi prostik alatt is szokott lenni beszámoló lehetőség, olvasgasd azokat (leszedve belőle a szokásos önmarketing hozzászólásokat).
19 eves koromig szűz voltam, nem volt egyszerűen egy pasi sem tetszetős,sem kívül,sem belül.
De érthető modon nagyon vágytam mar a szexre... Tenyleg ott tartottam,hogy nem tudtam erettsegire se gondolni,mert csak az jart az eszembe,hogy ramaszok egy pasi es kiszaradasig csinalom vele.
Nem voltam a legszebb,volt egy pici hasam is, felenk voltam stb.
19. Szülinapomra a 2 barátnőmtől egy fizetos pasit kaptam ajandekba 3 órára.
Amikor elmondtak es megjelent,levert a viz, tenyleg minden bajom volt.
Srac (22 volt) nagyon figyelmes volt,simogatott,ellazitott, ovatos volt.
Nagyon feltem hogy fajni fog,de valószínű annyira kivatam mar,hogy elegge nedves voltam ( mondta is utana,hogy a bugyim atazott ;) hogy nem volt kellemetlen a szüzesség elvesztése.
Maradt meg 2 orank,osszebujtunk, 2x szeretkezunk, es a vegem kicsit mar kemenyebb tempot vett fel.
Iszonyat elveztem,tenyleg önkívületi allapotba voltam,remegett a combom, nyogtem, zihaltam.
A vegem ugy ereztem magam mint aki maratont futott,pedig a munka java a sracra maradt.
De! Tegyuk hozza,hogy a srac nagyon figyelmes volt, tudta mi kell nekem,en meg nagyon kiehezett.
Eltelt 3 ev,volt 2 baratom, jo volt a szex ia veluk,de az az ejszaka orokke megmarad a legjobbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!