Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizetős lányokról tapasztalat ?
Attól függ... az aluljárós szökőévente, a lakásosból meg attól függ mennyire igényes. Van amelyik letolja az egész napos műszakot (6-8-10 pasit) úgy hogy max. egy nedves törlőkedvővel megtörli alul és már jöhet a következő kuncsaft, meg olyan is amelyik a kuncsafttal együtt fürcsizik (hogy addig is húzza az idejét amiért fizetett). Mondjuk szó se róla, napi 8x tusolással szerintem fél liter lenne a testápoló fogyasztás úgy kiszárad a bőr 😂
Smárolni nem fogsz mert extra felár (és egyébként is aki "szimpátia alapján" írja ki az csak reklámszöveg, akinél meg nem azzal meg ne akarj). Elmész megdugod, a melleit fogdoshatod, vagy nyalogathatod - fizettél érte, ez általában benne van az árban (van akinél még a mellszex is extra felárért).
Az a lány akihez én jártam, azért elég igényes volt.
Szívesen smárolt is.
De én is a melleire cuppanást élveztem a legjobban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!