Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más párok is szoktak egymással...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más párok is szoktak egymással játékosan birkózni?

Figyelt kérdés
Mi néha szoktunk (nem mindig) és általában nagyon élvezetes. Nálatok hogyan szokott jönni az ötlet, ki szokott nyerni, és hogyan?:)

2022. dec. 8. 08:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Az exemmel előfordul. Viccelődés, ennyi, de nem úgy, hogy most valaki nyerne.
2022. dec. 8. 08:50
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Viccelődésből kezdődik, aztán szex a vége.
2022. dec. 8. 09:08
 3/19 A kérdező kommentje:
És milyenek köztetek az erőviszonyok? Lepett már meg benneteket a párotok?
2022. dec. 8. 11:39
 4/19 anonim ***** válasza:
86%

3

Igen, és meg tud úgy szrítani a csaj hogy alig kapok levegőt, pedig nem vagyok gyenge srác.

2022. dec. 8. 11:41
 5/19 A kérdező kommentje:

Akkor ő se lehet gyenge! :D Milyen magasak vagytok, sportoltok?

2022. dec. 8. 12:11
 6/19 anonim ***** válasza:
96%
Nincs értelme mert sokkal erősebb vagyok, ráadásul évekig kick boxoltam. Olyan szokott lenni, hogy hirtelen próbálna képen törölni, nem erősen csak gyorsan, de úgy is levédem aztán ezen kacagunk.
2022. dec. 8. 12:28
 7/19 anonim ***** válasza:
82%
Ja volt már hogy hülyéskedtünk és véletlenül úgy arcon térdeltem azt hittem kiszédül szerencsére nem lett komolyabb baja csak egy kicsit mérges volt rám
2022. dec. 11. 17:11
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem egy súlycsoport vagyunk (alacsonyabb és vékony), de mindig ő kezdi. Én meg hagyom magam.

F40

2023. márc. 8. 01:15
 9/19 anonim ***** válasza:
71%
Nálunk volt, hogy szex közben hirtelen ötlettől vezérelve olyan erősen lefogott, hogy csak a fejemet tudtam mozdítani. Nyilván próbáltam megharapni, vagy más módon "szabadulni" alóla, az olyan birkózás-félébe csapott át, elmondhatatlanul izgató volt. Imádtam.
2023. márc. 21. 21:39
 10/19 anonim ***** válasza:
98%
Fú, én még jártam is régen edzeni egy pasimmal, mármint lehívtam őt is valami verekedős edzésre és mindig iszonyatosan felizgultam, szerintem azt folytattuk aztán az ágyban is, de már nem is emlékszem, olyan rég volt! Meg emlékszem másra is, akivel ágyban birkóztunk, az kifejezetten jó móka volt full egyidősként és nagyjából egy súlycsoportban, azzal együtt, hogy nekem még sporttapasztalatom is volt, neki meg csak egója, hogy ő a férfi, nehogy már egy lány megverje vagy lefogja... :D Az mókás volt, de épp az egója miatt kiábrándító is kissé... Most viszont egy aikidomesterrel járok, aki nem rég kezdett dzsudózni is, és én már érzem a hívást, hogy tán én is fogok majd járni dzsudózni, akkor tutira az ágyban a birkózás is visszatér majd, jó móka az, amíg tiszták a szabályok és a határok, ugye! :)
2023. máj. 9. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!