Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt allandoan a pasim? Nem szeretem ha lát elelvezni.
Figyelt kérdés
Tegnap is állva hátulról szexeltunk és akkora orgazmusom volt, hogy elkezdtem ossze-vissza remegni és osszecsuklottam kb. O meg lejott utánam a földre és még ki is akart nyalni, pedig tudja hogy utálom, amikor látja hogy esetlenkedem meg remegek2022. dec. 7. 22:57
11/17 anonim válasza:
Pedig mennyire örülhet neki hogy olyan orgazmusod van hogy nem bírsz talpon maradni. És még nyalni is akar szex után/közben... nem sokan csinálnak ám ilyet :D
És amúgy te is szerencsés vagy. Én egész életemben 1x mentem el úgy igazán szex közben és már 30 vagyok
12/17 anonim válasza:
#11 ez nagyon szomorú statisztika... vajon miért alakult így?
13/17 anonim válasza:
Te hülye vagy. Van egy figyelmes pasid és még nyavalyogsz is, hogy hogy meri ő is élvezni a szexet és a látványt?
Miért csak a hülyéknek van normális párja?
14/17 anonim válasza:
A legnagyobb jó érzést, önbizalmát növelő visszajelzést vonod meg tőle!!!!!
15/17 anonim válasza:
Én lelöknelek, a hátadra csapnék, és elmennék zuhanyozni.
Írj ha akarsz.
16/17 GFman válasza:
Akkor ne lásson a párod kócosan, taknyosan, koszosan stb. Párkapcsolatban ez a normális!Szerintem a kérdésedre nincs olyan ember aki pozitívan reagálna, vagy ha igen akkor annak is van némi problémája fejben.Elnézést!
17/17 anonim válasza:
Pasiként mondom a legjobb ha egy nő elélvez tőlem, imádom, nyalni is utána
22/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!