Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csinálja ezt allandoan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt allandoan a pasim? Nem szeretem ha lát elelvezni.

Figyelt kérdés
Tegnap is állva hátulról szexeltunk és akkora orgazmusom volt, hogy elkezdtem ossze-vissza remegni és osszecsuklottam kb. O meg lejott utánam a földre és még ki is akart nyalni, pedig tudja hogy utálom, amikor látja hogy esetlenkedem meg remegek

2022. dec. 7. 22:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%

Pedig mennyire örülhet neki hogy olyan orgazmusod van hogy nem bírsz talpon maradni. És még nyalni is akar szex után/közben... nem sokan csinálnak ám ilyet :D

És amúgy te is szerencsés vagy. Én egész életemben 1x mentem el úgy igazán szex közben és már 30 vagyok

2022. dec. 8. 05:31
 12/17 anonim ***** válasza:
68%
#11 ez nagyon szomorú statisztika... vajon miért alakult így?
2022. dec. 8. 08:26
 13/17 anonim ***** válasza:
95%

Te hülye vagy. Van egy figyelmes pasid és még nyavalyogsz is, hogy hogy meri ő is élvezni a szexet és a látványt?

Miért csak a hülyéknek van normális párja?

2022. dec. 8. 08:59
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb jó érzést, önbizalmát növelő visszajelzést vonod meg tőle!!!!!
2022. dec. 8. 09:38
 15/17 anonim ***** válasza:
83%

Én lelöknelek, a hátadra csapnék, és elmennék zuhanyozni.

Írj ha akarsz.

2022. dec. 8. 11:23
 16/17 GFman ***** válasza:
100%
Akkor ne lásson a párod kócosan, taknyosan, koszosan stb. Párkapcsolatban ez a normális!Szerintem a kérdésedre nincs olyan ember aki pozitívan reagálna, vagy ha igen akkor annak is van némi problémája fejben.Elnézést!
2022. dec. 8. 14:10
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Pasiként mondom a legjobb ha egy nő elélvez tőlem, imádom, nyalni is utána

22/f

2022. dec. 9. 17:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!