Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm 15x orgazmusa volt. Veletek volt már ilyen? Csajok, nektek mennyi volt a legtöbb orgazmus?
Jajj! Most benedvesedett szerinted sok lány bugyija a nyálas dumától?
Kis drágám, nem emiatt szeretem.
nekem 7-8 szokot egyedül férfi nélkül, aztán megunom:)
szerintem bármennyi lehet egy nőnek
és nem attól lesz jobb ha több van
akár 1 orgazmus is lehet kielégitobb mint a sok, ha olyan az együttlét
nekem ez a tapasztalatom
Nejem átlaga a három, vagyis legtöbb szexnél ennyiszer eljut a csúcsra. Volt már neki több. De itt jön a kérdés, ez külön - külön egy orgazmus vagy lényegében ugyanaz, csak elnyújtva, ismételt ciklusokban visszatérve? Ha nincs komoly szünet közöttük és egy folyamat, akkor láncorgazmus, ha pár perc vagy hosszabb időkülönbséggel, akkor azok külön orgazmusok.
Jómagam férfiként is képes vagyok néha (kellő izgalmi állapot esetén) kétszer elmenni pár pillanat különbséggel. Néhányszor sikerült háromszor elsülni egymás után. Az orgazmus elnyújtását meg lehet tanulni, de gondolom, fizikum és szellem kérdése, hogy kinek sikerül. Férfiaknál persze sokkal nehezebb! Jóga, meditáció, tudatosság sokat segít!
(Felnőtt témájú (p...hub) videómegosztó oldalon is lehet ilyen pasit, ill. párost látni Multiple Cumshots témában, pl.: Yummy Couple néven )
Tinik voltunk. Elkezdtem nyalni a barátnőm. Viszonylag hamar elélvezett, mikor a csiklójät izgattam. Kb 15 perc lehetett. Mikor behatoltam a nyelvemmel benn sikerült véletlenül el vagy megtalálni a gpontját. Akkor éreztem hogy a teste borsózik, s a combja folyamatosan megrándul. Az volt a másidik. Azután ujjazni kezdtem, arra viszont szinte pillanatok alatt jött neki egy harmadik hullám, amitől a szemei is fennakadtak, és zilálva súgta kész, vége van. Még egy ilyen és infarktust kap. Kellett egy bő 20 perc mire magához tért.
Igaz utánna bekapta és teljesen kicsavart, hogy majd kiestek a szemeim. Az volt számára az első. Minden egyes inger új volt neki. Amikor kielégített, élvezte hogy ejakulálok. Sok lánnyal ellentétben lenyelte. Ösztönös volt neki. Azt se tudta hogy le kell vagy kiköpje. Csak csinálta magától.
Sose volt senkinél 3nál több, azt is vagy négy alkalommal hoztam össze életem során. Kettő általában összejött, de azaz egy azt mindig elértem.
Aki háromnál többet mond az hazudik.
Működik.
Én is voltam sorozat élvezős hölggyel.
De nálam mindig a hölgy az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!