Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm 15x orgazmusa volt....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm 15x orgazmusa volt. Veletek volt már ilyen? Csajok, nektek mennyi volt a legtöbb orgazmus?

Figyelt kérdés
Ujjaztam a barátnőmet és volt egy orgazmusa. És utána megint volt egy és megint és így tovább. kb 8-10 után már magáról is alig tudott remegett mint a kocsonya. 15-nél álltam le. Biztos nem színlelte mert ő szerencsére könnyen elélvez. Veletek volt már hasonló? Hogy bírtátok?

2022. dec. 7. 14:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
82%

10

Köszönjük nagymester!

2022. dec. 7. 15:50
 12/30 anonim ***** válasza:
93%
Le lehet pontozni de az ilyen kérdések csak kamuk és a kérdező nagy valószínűséggel figyelemhiányos! :D :D
2022. dec. 7. 15:59
 13/30 anonim ***** válasza:
78%
Nem emlékszem már pontosan, de kb 7-8 lehetett a legtöbb.
2022. dec. 7. 17:31
 14/30 anonim ***** válasza:
23%
30-35
2022. dec. 7. 17:32
 15/30 anonim ***** válasza:
79%

Szép szám. Ezek után még mozgott, vagy újra kellett éleszteni?

3-4 valódi orgazmus után a legtöbb nő minimum időt kér, de van, hogy megelégszik vele, és másként elégíti ki a pasit.

Életemben eddig egyszer botlottam bele hasonló jelenségbe. Mondjuk emlékezetes maradt annyi biztos, és valós volt minden perc. Az is, mikor megijedtem, hogy rosszul van, mert olyan fejet még nem láttam nőnél szex közben. Megkérdeztem "Jól vagy? Abba hagyjuk?"

Válasz egyértelmű, és céltudatos volt. "Semmi bajom, de ha most abbahagyod megöllek" volt.

2022. dec. 7. 17:58
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb

...

1 volt

2022. dec. 7. 18:03
 17/30 anonim ***** válasza:
50%
Nem rossz. Nálam csak 10 orgazmusa volt a barátnődnek. De majd a legközelebb megprobáljuk a 15-őt.
2022. dec. 7. 19:12
 18/30 anonim ***** válasza:
65%
Nem számolom de lehet nekem is összejött egyszer majdnem ugyanennyi mikor 7 órán keresztül szexeltünk
2022. dec. 7. 19:42
 19/30 A kérdező kommentje:

Első sorban tényleg nem kamu kiírás!

És tényleg nem színlel!

És tényleg nem dicsekvés ként jöttem ide!

Arra voltam kíváncsi mennyire gyakori ez a jelenség mert eddig nem tapasztaltam ilyent és nem is nagyon hallottam ilyenről.

Ez a nő picit idősebb és most jöttünk össze pár hónapja már az elején észre vettem nagyon gyorsan a csúcsra jut. Nagyon érzékeny a puncija.

És miért számoltam már? Mert először 4x élvezett el. Következő alkalommal 6x. És most úgy voltam most kipróbálom, hogy extra sokáig csinálom és kb meddig bírjuk. 15-ig csináltam már a vállam is nehezen bírta azért álltam le. kb a felénél kis drágám nagyon offon volt. (jó értelemben.)

Szinte magáról alig tudott. Mikor befejeztük 1-2 perc és egyből elaludt.

Mindennél jobban szeretem ezt a nőt! És nem csak a szex miatt!

2022. dec. 8. 06:13
 20/30 anonim ***** válasza:
50%
Nem értem,miért nem hiszitek el,amit mond!Igenis, lehet egy nőnek akár száz hüvelyi orgazmusa is!Attól függ,hogy a partnere meddig bírja izgatni!
2022. dec. 8. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!