Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma? Volt már ilyen valakivel?
Figyelt kérdés
Menstruáció után nagyjából 1-2 hétig nem jó a szex. Egyszerűen nem olyan...nem olyan érzés, abszolút nem jó.
Utána megint jó aztán megint megjön, elmúlik és utána rossz.
Valakivel volt már ilyen?
(Nőgyógyásznál voltam kenetvizsgálat negatív, rákszűrés eredménye jövőhéten lesz még. Csinált belső ultrahangot is, semmit se látott ami rossz lenne. )
2022. dec. 7. 10:39
1/6 anonim válasza:
Ez egészen más probléma!
Nem mondom hogy írj rám, és elmagyarázom, mert a sok homokagyú lepontoz!
2/6 A kérdező kommentje:
Itt is leírhatod.
2022. dec. 7. 11:27
3/6 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen, engem is érdekelne
5/6 anonim válasza:
A hormonok szintje változik a ciklus alatt. Ez befolyásolja a libidót. Én is szépen nyomon tudom követni,mikor hol tartok. Csak a szexuális étvágyamból tudom, mikor fog megjönni.
6/6 anonim válasza:
Ösztrogén-progeszteron szintváltozás az oka. A női ciklus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!