Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez? A barátnőm azért nem akar orálozni, mert azt mondja, hogy neki ez traumatikus élmény.
Az #1-es válaszoló tökéletesen leírta.
Én is traumás vagyok ilyen szempontból és kellett egy pár év mire eljutottam addig, hogy csináljam, de csak és kizárólag a saját tempómban vagyok hajlandó csinálni.
Plusz nagyon nagy bizalom is kell.
Egyértelmű szerintem.
Durva mélytorok.
Biztos lenyomta a fejét ő meg öklendezett vagy rosszabb
Biztosítsd hogy nem nyúlsz hozzá, úgy csinálja ahogy neki jó.
Ahogy fent is leírták, valószínűleg valamelyik korábbi f.szkalap ráerőltette, erővel csinálta és kellemetlen élménnyé vált számára. Olyan ez haver mint a tornaóra - aki jó tanárt kapott és játékosan csinálta az szerette a tesiórát, aki egy őrmester-szerű kemény tanárt, aki szívatta a diákokat az meg megutálta.
Türelem-türelem-türelem és fokozatosság, lassan oldva a korábbi szorongásokat.
Az orálisxszex nem megalázó, ha szépen csinálja az ember, és úgy ahogyan szeretné az, akinek csinálják.
Ennek az a titka, hogy csak úgy szabad csinálni, ahogyan a legnagyobb élvezezet okozza, és nem szabad erőszakoskodni.
A barátnőddel valószínüleg az lehet a baj, hogy a régebbi párja erőszakosan, dúrván szopatta, ami neki nem esett jól.
Próbáld meg megmutatni neki, hogy lehet azt szépen, finoman, érzésekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!