Barátnőmnek traumatikus élmény volt a kórház, hogy segítsek neki?
A párja 4 napig kórházban volt. Minden nap ment látogatni, de rettegett az anyagi kieséstől (ő háztartásbeli). Kórházundora is van ráadásul. Soha, semmivel nem volt kórházba ő.
Minden nap sírt egész nap 4 napig.
Most meg egyenesen magába fordult, begubózott mióta a párja kijött.
Ha a kórházról beszélek vele rendesen elhányja magát.
Hogy tudnék segíteni neki ezt a traumát feldolgozni?
A párjának is klasz lehet. Betegen még a gyagyás asszonyt pesztrálja. Ha nem volt korábban valami valós traumája amit kórházban szerzett akkor szerintem ez egy hisztéria amit azért csinál mert most a párja beteg és veletlenül nem ő van a közeppontban. Engem igazán nagy trauma ért a kórhazban nem is egyszer
Fájdalom, szégyen, felelem, megaláztatas, kiszolgáltatottság. Mikor később anyám lett beteg és műtötték nagyon nehéz volt látogatnom. Előjöttek a régi traumatikus emlékek. De segíteni kellett neki így össueszorítottam a fogam és mentem. Kínlódtam de azért ekkora cirkuszt nem rendeztem miatta, pedig nekem még okom is lett volna rá. Mikor láttam a műtőből kitolt embereket úgy ahogy én is voltam
Azt hittem elájulok. De ennyi......az élet nem mindig habostorta. Azért nem hanytam össze magam és eszmbe sem jutott az ablakon kiugrani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!