Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mit szólnátok ha szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok ha szex közben a pasi beleélvezne az óvszerbe és a benne lévő spermát a szátokba öntené?

Figyelt kérdés

2022. dec. 5. 21:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

Sosem gondolkoztam azon, hogy beleélvezhetek-e a nő szájába. Ha megtörténik, akkor ez azt jelenti, hogy nekem nagyon jó volt, nem is tudtam már leállni és a párom is benne volt, mert ő is érzi, hogy közeleg a pillanat.

De a gumiból bele tölteni a szájába, az szimplán alázás.

2022. dec. 6. 12:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Gumiból tényleg gusztustalan. Én olyat csináltam már, hogy ráélveztem egy kistányérra, és a csajnak onnan fel kellett nyalnia.
2022. dec. 6. 13:49
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
En elvezem azt is es szajba is, rola is mindig lenyalom egy kezimunka utan. Izlesek es pofonok.
2023. jan. 3. 12:27
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Volt már ilyen hogy gumiból egymás szájába csurgattuk, de ez nem annyira jött be egyikőnknek sem.

Viszont ha közvetlenül a számba élvez azt imádom, csókolózni is szeretünk így hogy a számban van még a nedűje. Vagy ha a csupasz hasára verem, onnan is szeretem felnyalni. De ő is ugyanígy felnyalja rólam, ha a testemre élvez, vagy a puncimból is szívesen kinyalja miután beleélvezett. Miután elment a puncimba, imádja ha az arcára ülök és úgy nyalhat orgazmusig miközben visszacsorog a szájába szinte az egész. :)

Tudom, sokan megrökönyödnek ezen, mert nem vagyunk átlagosak ezzel, de mi szeretjük így mindketten, és élvezzük is. :) Remélem nem baj hogy ezt leírtam.

2023. jún. 30. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!