Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány évesen vesztette el a szüzességét?
Aki fiatalabb korában esett túl rajta nem bánja? Illetve aki későn az teljesen meg volt/van elégedve az együttléttel?
(tudom, hogy volt ilyen kérdés nem olyan régen, de kíváncsi vagyok néhány olyan tapasztalatra, amit a másik kérdésnél nem lattam)
2 hónappal 16. szülinapom előtt, nem bántam meg.
37/N
23 és fél évesen.
Nem bántam meg, jó volt. Nem maradtam le semmiről, mert előtte nem voltam szerelmes.
15 éveen lépre csaltak, de nagyon jó volt, nem bántam meg
24l
18 évesen, akkor úgy éreztem hogy nem bánom, manapság visszagondolva talán egy kicsit mégis
25/F
20. Valamilyen szinten sajnálom, hogy nem előbb, de inkább azt, hogy addig nem találkoztam olyannal, akivel legalább töredéke ennyire egymásra lettünk volna hangolódva és ideális lett volna; de azt nem bántam meg, hogy azzal és úgy, történt, ahogy.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!