Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen vesztetted el a szüzességed?
Figyelt kérdés
Tudnál nemet is írni? És hogy hogyan történt?2021. nov. 26. 17:54
1/12 anonim válasza:
23 évesen. Misszionárius pózban gyors menet ágyban fekve.
F
2/12 anonim válasza:
Nem történt meg, nem is fog soha. Senkinek nem kell egy ilyen. Szűz áldozatra legalább alkalmas lennék.
3/12 anonim válasza:
16. :) Lovaglóban, lassan rácsúszva.
26N
5/12 anonim válasza:
19 évesen misszionárius pózban a pasimnál.
6/12 anonim válasza:
#2 Napjainkban már nem szokás szűzeket áldozni. Viszont te saját magadból csinálsz áldozatot ha így gondolkozol.
A kérdésre inkább nem válaszolok, annyira gáznak érzem hogy hány évesen jött össze végül.
8/12 anonim válasza:
14 évesen, 20 éves asszonyommal
23f
Testepito
9/12 anonim válasza:
Kocsiban, lovagló póz volt csak.
18F voltam
10/12 anonim válasza:
19 éves voltam és egy 25 éves fiúval történt
lány vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!