Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex nélküli pasik ugyan olyan flusztráltak mint a nők?
Miért okoz egyáltalán rosszközérzetet?
Egyáltalán miért vannak enyhén vagy akár nagyon kikészülve azok akiknek semmi nemiélete nincs?
Lehet az édesség, sport vagy akár másmilyen endorfin termelést okozó bármi máson kívül helyettesíteni?
Az én írásom elég hosszú lesz tudom.
Vegyük a hozzáállást- ha egy nő az átlaghoz képest később szexszel, azt inkább értékelik. Jó persze van, akik kinevetik ezeket a nőket, de elég magas százalékban a pasik inkább értékelik, ha egy nő még szűz. Talán mert mi pasik úgy vagyunk összerakva, hogy óvjuk a nőt. Ez a természetes ösztönünk.
Ellenben, ha egy pasi még szűz, azt a nők kiröhögik. Miért? Mert ők meg úgy vannak összerakva, hogy egy szűz pasi az rettenetes mert nem lehet rá igy felnézni. A szűz pasi az értéktelen.
Na most igen kérdező, említetted a sportot és más tevékenységeket. Igen ez segíthet, úgy néhány órán át, míg kifáradtál mondjuk a sportban. De megfeledkezel valamiről.
Arról hogy a szex mindenütt ott van! A filmekben még azokban is, amik nem 18 karikások. A reklámokban és tényleg mindenütt! Nem tudsz úgy kilépni az utcára hogyne szexet látnál mindenütt. Ti is tudjátok mire gondolok. remélem nem kell részleteznem. A lényeg az, hogy így, hogy Mindenütt látod így tényleg azt érzi az ember, hogy rossz, hogy neki ez nem adatik meg.
Nekem például azért nem mert mozgássérült vagyok és így nagyon nehezen találok olyat, aki ezt elfogadná. De most ez mindegy is! Mindenkinek megvan az oka, hogy miért lett kirekesztett.
De ahogy mondtam az ember egy idő után már azért meg sem próbál ismerkedni/ vagy mondjuk akár fizetni a szexért mert tudja, hogy a nők kiröhögnék, ha megtudnák, hogy még szűz. És tudom lesz most aki azt mondja az ilyen ember, menjen prostihoz. De van, aki a prosti elött sem akar beégni. Vagy épp más okból vacillál sokat mielőtt megteszi. Vagy már ott tart, hogy valamiért lebeszéli magát erről.
És ott s folytonos nyomás mindenhonnan, ha pasi létedre nem szexeltél, akkor semmi és senki vagy!
Az a baj, kedves 15-ös, hogy egyre inkább a lányoknál is arra tendál a dolog, hogy minnél hamarabb esen túl rajta.
Itt azonban nem is a szüzességről lenne szó hanem arról, hogy az emberek túlnyomó része ha épp nem csinálja tök idegessé válik és nem bírnak magukkal mit kezdeni helyzetbe kerülnek. Miért? Kérdem ezt mind úgy, hogy szerencsére nem vagyok ez a mindegy ki, hogy, csak most azonnal mert nem bírom tovább tipusu. Hónapokig, évekig elvagyok. Mások azért idegesek ahogy írtad is Te is igazából, mert a csapból is ez folyik és megfelelésikényszer lenne az embernek önmagának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!