Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok is ugyan úgy vágynak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok is ugyan úgy vágynak a kielégülésre mint a fiúk?

Figyelt kérdés

Ha nincs barát akkor ők is naponta, kétnaponta masztiznak?

Ha használsz vibrátort akkor a farok nem lesz kevés inger a puncidnak?

2022. okt. 30. 16:03
 1/10 anonim ***** válasza:
13%
A nőknek kisebb a szexuális étvágya, nem igényelnek szexet egyátalán.
2022. okt. 30. 16:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan kétnaponta szoktam, de ez mindenkinél változó. Nem használok segédeszközt szóval arról nem tudok nyilatkozni.
2022. okt. 30. 16:10
 3/10 anonim ***** válasza:
15%
Nem, utálják, fuj!
2022. okt. 30. 16:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A vibri közel sem olyan jó, mint egy farok, nehéz lenne leszokni róla :) és mindennap masztizok (ha van rá időm)
2022. okt. 30. 16:18
 5/10 anonim ***** válasza:
19%

Ahogy mondják, a lányok, nők másképp vannak bekötve, mint a pasik!

Nagyjából 50 partnerem volt eddig. Az ő tapasztalataik és olvasottság alapján mondhatom, átlagosan kevesebb a nők szexuális igénye. Fiatalon a nőknél is magasabb az arány, majd idővel csökken a libidó. Viszont sokkal korábban, úgy negyven éves kor felett, nagyobb arányban hagyják el a szexet, miközben a férfiak jelentős része idősödve is komoly vágyakkal él. Érdekes, a nők egyszerűen képesek elhagyni, miközben sok férfi még potenciális problémák ellenre vágyakozik a szexre, ill. a számára vonzó nőkre.

Mindez, nem jelenti, hogy ne lennének az átlagban olyan nők is, akiknek nagy a szexuális étvágyuk, vagy akik akár idősen sem adják lejjebb igényeiket. Csupán statisztikai összesítésben van kisebb igényük a nőknek a szexre, mint a férfiaknak.

Persze, azt sem szabad feledni, férfiak átlagában pedig vannak, aki meg sem fordulnak a szép nők után az utcán, vagyis nagyon alacsony az ingerküszöbük szexuálisan.

2022. okt. 30. 16:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon vágyom.
2022. okt. 30. 16:26
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

Miért ne vágynának! Főleg ha egy aktus alatt többször is van!

Csak a nőknek fontosabb az érzelmi kapcsolódás.

Tapaszatalatom szerint a nőknek fontosabb, hogy vonzó legyen a partner. Nem magához az aktushoz, hanem, hogy megfelelő partnernek tekintse.

2022. okt. 30. 16:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

#1 na ezt gondolja egy olyan pasi, akinek még életében nem volt nője.

Nekem nagyon nagy a libidóm, ha pár hétig nem szexelek, akkor minden kicsit is helyesebb pasira egyből izgulok, akár napi 2x is masztizok. Utálom ezt amúgy, bárcsak kevésbé kívánnám.

2022. okt. 30. 16:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ugyanúgy vágyunk szexuális kielégülésre. Bár nekem nincs segédeszközöm, élvezetből sosem elég. Szinte minden nap masztizok.
2022. okt. 30. 21:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, csak jobban tudom kontrollálni
2022. okt. 31. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!