Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként ért bármi pozitív élnény itt?
Figyelt kérdés
2022. dec. 5. 18:00
2/10 anonim válasza:
Igen. Nagyon sok jó beszélgető partnert találtam itt. És úgy néz ki nem csak azt.
3/10 anonim válasza:
Igen, volt 1-2 jó beszélgető partnerem. Volt, akivel egy teát is megittunk. Most is lesz majd egy teázás csak még egyeztetünk.
4/10 anonim válasza:
Aki velem beszélget eleve kellemes élményekkel távozik. 32F
5/10 anonim válasza:
akinek meg túl sok volt a pozitív élménye, és szeretne negatívakkal is gazdagodni, írjon nekem
8/10 anonim válasza:
Találtam itt egy jó igaz barátot. N
9/10 anonim válasza:
Igen. Volt pár jó beszélgetésem. És van köztük akit igazán meg is kedveltem :)
10/10 anonim válasza:
Igen. Egy férfival kezdtem el ismerkedni, de talál túl óvatos voltam, ezért hét múlva letiltott mindenhonnan. Pedig éppen én akartam felhozni a személyes találkozót, de azt már nem várta meg.
Nagyon jó kis egy hét volt, sokat tanultam tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!