Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mellbimbópiercing nagyon kicsi melleken? Jobb vagy rosszabb lenne tőle?
Ez a piercingtől is függ, meg a bimbótól is.
Nekem volt olyan nagyon vékony barátnőm, akinek annyi melle sem volt, mint akit linkeltél kérdező. Szinte csak nagy bimbói voltak, körülötte szinte semmi kiemelkedés sem volt. Piercing nélkül ismertem meg, imádtam a őt és a melleit is, nekem nagyon bejött hogy ilyen pici neki, mert minden érintésemre látványosan reagált. :)
Aztán később szeretett volna bimbó piercinget, meg is csináltatta, és utána is ugyanúgy tetszett nekem. Izgi volt a látvány piercinggel is, jól állt neki. Annyi hogy onnantól kicsit óvatosabban volt csak szabad kényeztetni, mert ha véletlenül beleakadt a fogam, és véletlenül meghúztam, arra érzékeny volt neki.
Amúgy volt köldök piercingje is, és így a 3 piercing együtt kimondottan jól állt neki. :)
Szóval akár neked is jól állhat, lehet érdemes volna egy képszerkesztő programmal odatenni egyet, hogy lásd milyen lenne ha lenne. Vagy vannak ilyen mágneses kamu piercingek is, amihez nem kell szúrás, és így megnézhető előre az erdemény, és ha tetszik, mehet az igazi is. :)
Szerintem kifejezetten jól mutatna benne a piercing és állítólag önbizalom növelő is 🙂
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!