Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti milyen praktikával nyújtjátok a szex hosszát, úgy értem anélkül hogy megállnátok?
Figyelt kérdés
Mindig érdekelt hogy lehet egyfolytában keményen dugni. Én ha érzem akkor változtatok a tempón vagy a szögön, volt már hogy fejben számoltam, de érdekelne hogy lehet ezt még.2022. nov. 30. 07:21
1/8 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen gondom.
Van, hogy az aktuális csajom már rám szól, hogy most már élvezzek el
2/8 anonim válasza:
Megállás nélkül nem lehet. Az én partnerem nagyon jól bírja, akár 30-40 percig is, de még ő is lassít időnként vagy kicsit kiveszi, addig nyálat folyat a puncimra, ujjaz, majd visszateszi, s ismét hardcore tempóban tolja. De szerintem ez így tökéletes, a monoton ütvefúrózás már nekem lenne unalmas.
3/8 anonim válasza:
Nem vagy robot, és nem vagy egy fatökű, hogy érzéketlen legyen a farkad. Normális, hogy kemény tempó után jön a spricc. Én is világ életemben gyorstüzelő voltam, mégis sok nővel volt nagyszerű együttlétem. A lényeg a jó előjáték, ujjazás, nyalás, romantikázás, pózváltások. És akkor a nőt sem kell 40 percig döngetni, hogy jó legyen neki, mikkor nem bírod már tovább, elélvezel, és kész. Jelenlegi barátnőmmel pl úgy van, hogy előjáték, kicsit nyalom, aztán beteszem, és 2-3 pózváltás után végzek is. Az aktus ritkán tart többet, mint 5 perc, hozzá kell tenni, neki sokszor már 2-3 perc után van orgazmusa, mert kitapasztaltam, mi kell neki. Nem is igényli, hogy tovább döngessem, és én se bírnám többet.
4/8 anonim válasza:
Össze kell szokni. Én, amikor késleltetni akarom, akkor arra gondolok, hogy e gy 95 éves cigányasszonyt dugok, es egyből nem kell már elélveznem. Amikor meg gyorsan el kell élveznem, mert a csaj is már elment, akkor meg a nagymellű keresztanyámra gondolok például, de van amikor csak simán ránézek a csajra, vagy a nedves puncijára gondolok, és missziben átlövöm a fejét, és még 12-t spriccelek.
5/8 anonim válasza:
Nőként az utolsó hozzászólóval maximálisan egyetértek. Ilyen egyszerű.
6/8 anonim válasza:
Mármint most már a 3-assal, bocs.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Nem azért kérdeztem, hogy 50percig ütvefúrózzak, de ha pl a barátnőm érzi hogy 1 percig ha folytatom akkor el tud menni, akkor legyen valami “fegyver” hogy tuti ne jöjjön az inger amíg el nem juttatom a csúcsra. Ilyenkor ugye a kis szünet nem igazán megoldható
2022. dec. 1. 07:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!