Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Alkalmi partnernél vagy amikor először vagytok együtt egy lánnyal, megszoktátok szagolni a punciját?
Figyelt kérdés
Mennyire van jelentősége a punciszagnak? Hidegen hagy vagy direkt odaszagolsz?2022. nov. 29. 16:09
1/9 anonim válasza:
Mivel szeretek nyalni, csak érdekel az illata.
4/9 anonim válasza:
Izgató érezni, puszit is adok rá.
Ha elég bevállalós a csaj, akkor elég perverz dolgokat ki lehet élvezni.
5/9 anonim válasza:
Tuti, hogy megszagolom az illatát, mert az mindent elárul róla. A párom punci illatát ismerem, mégis szinte minden nap megszagolom, megpuszilom. Ha valami baja van, az illatból előbb tudom, mint a nőgyogyoja.🤣 A szag nagyon fontos, a kaját is megszagolod, hogy nem romlott-é? A sok illatosító is az agyad manipulálja, persze művi úton. Szóval szimatra fel!👍😜
6/9 anonim válasza:
Én sok helyen meg szoktam szaglászni egy csajt :P
Nem csak a punciját.
7/9 anonim válasza:
Nekem van egy kis üvegcsém, amiben benne van egy csajnak a puncijának az illata. Napközben van, hogy csak úgy előkapom, és beleszagolok jó erősen, hogy kapjak egy kis löketet.
8/9 anonim válasza:
Mivel egyszer majdnem behánytam, az első dolgok közé tartozik, hogy ha már ott tartunk megsimogatom, megújjazom a suncit, majd pár másodperc múlva úgy teszek, mintha viszketne az orrom és megszagolom az ujjam. Ha büdös a luxi, repül a csaj.
9/9 anonim válasza:
Van, aki még századik alkalommal is szagolgatja direkt és élvezkedik, hogy milyen jó illata van.
Mindenki megszagolja, mert ha ott a szája, ott az orra is. Nem kell direkt, de attól még érzi az illatát mindenki más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!