Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal csajok mit szerettek a legjobban a sexbe ? Mit engedtek mi ami tabu ?
Legjobban talán a kölcsönös kielégülést és párom közelségét szeretem, természetesen. De az sem utolsó érzés, amikor látom/érzem, hogy még mindig szerelemből csinálja azt, amit. :)
Nem tudom a második kérdésre hogy kéne válaszolni. Engedek mindent, ami nem "tabu". Ennyi. 😃
Azt, amikor o van felul es belemarkol a cicimbe, fenekembe vagy epp megfogja a nyakam es kemenyen dug. Kicsit ereztetve hogy o az erosebb, o a ferfi, egy kemeny ferfi a szo szoros ertelmeben :D
Nincs tabu, amig nem lepunk at gusztustalan dolgokba
Hmm.. a vágyak, fétisek megélését, a gátlástalan szexet szeretem.. a kielégülést, a férfi élvezetét, imádom, ha imádja és brutálisan élvezi amit csinálok. 😋 Tabu nincs, szinte mindenben benne vagyok, imádom a megalázó dolgokat is és az alapos kemény szexet szeretem. 🙂
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!