Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyire szerettek beszélni a masztiról?
Szexről szoktam beszélgetni (barátnőkkel, nem perverz csávókkal), masztiról meg minek beszélnék? Nincs benne semmi érdekes, segítségre sincs szükségem. Ha valamelyik barátnőm szóba hozza, azt teljesen természetesen kezelem, igyekszem hozzászólni, ha problémája akad.
De csak úgy diskurálni erről nap mint nap teljesen felesleges.
Volt már hogy feljött mint téma, akár baratnokkel, szobatarsakkal. A volt párommal is, nyilván, vele azért többet beszéltünk róla hogy ki hogy, mit szeret, mit csinál ha egyedül van.
Nem terelem a témát ha feljön és nem zavar, de férfiakkal én sem feltétlen szeretem ezt megbeszélni, mert nagyon sok esetben tényleg olyanok mint az ösztönlények, amint szóba kerül valami szexuális, az agyuk elszáll és csak a farkukkal gondolkodnak. Tudom, sokan nem ilyenek, de sok olyannal találkoztam aki viszont igen. Aki nem ilyen annak pacsi 🙌🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!