Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti mennyire szerettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennyire szerettek beszélni a masztiról?

Figyelt kérdés
Szokásaitok, ilyesmi. Olvastam, hogy ez a lányoknál inkább tabu téma. Tényleg így van vagy ez változó? Kort is írjatok légyszi!

2021. febr. 17. 16:46
 1/10 A kérdező kommentje:
Komolytalan válaszokkal, trollkodással nem áll módomban foglalkozni.
2021. febr. 17. 16:47
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Buszon mindig azzal kezdem a reggelt, hogy elmesélem a mellettem ülőnek.
2021. febr. 17. 16:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy új beszélgetést nem azzal szoktam kezdeni hogy "na és te hány ujjal csinálod mikor masztizol?", de van olyan barátnőm akivel tudok beszélni róla + ha szóba jön valamiért akkor nem terelem el a témát.
2021. febr. 17. 16:53
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Masztiról nem igazàn, szexről inkább
2021. febr. 17. 16:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, erre voltam kíváncsi, hogy hogyan reagáltok ha egy barátnőtök, ismerősötök rákérdez.
2021. febr. 17. 16:56
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Férfival soha, mert ti nem tudtok nővel úgy beszélgetni szexuális témákról, hogy az ne legyen hátborzongato (tisztelet a kivételnek) de barátnőkkel néha megemlítjük egymásnak a témát. Persze nem részletekbe menően, és nem is mindig komolyan, de előfordul. Legalábbis az én baráti társaságban. Másokról nyilván nem tudok beszélni.
2021. febr. 17. 17:02
 7/10 anonim ***** válasza:
44%
Ő... 🤔 akkor én arra lennék kíváncsi, hogy az itt válaszoló hölgyek, jobbról-balra, vagy balról-jobbra dörzsölik a pöcküket? 🤔 😂😂😂😂🤭
2021. febr. 17. 17:09
 8/10 anonim ***** válasza:
82%

Szexről szoktam beszélgetni (barátnőkkel, nem perverz csávókkal), masztiról meg minek beszélnék? Nincs benne semmi érdekes, segítségre sincs szükségem. Ha valamelyik barátnőm szóba hozza, azt teljesen természetesen kezelem, igyekszem hozzászólni, ha problémája akad.

De csak úgy diskurálni erről nap mint nap teljesen felesleges.

2021. febr. 17. 17:51
 9/10 anonim ***** válasza:
23%

Volt már hogy feljött mint téma, akár baratnokkel, szobatarsakkal. A volt párommal is, nyilván, vele azért többet beszéltünk róla hogy ki hogy, mit szeret, mit csinál ha egyedül van.

Nem terelem a témát ha feljön és nem zavar, de férfiakkal én sem feltétlen szeretem ezt megbeszélni, mert nagyon sok esetben tényleg olyanok mint az ösztönlények, amint szóba kerül valami szexuális, az agyuk elszáll és csak a farkukkal gondolkodnak. Tudom, sokan nem ilyenek, de sok olyannal találkoztam aki viszont igen. Aki nem ilyen annak pacsi 🙌🏼

2021. márc. 8. 16:48
 10/10 anonim ***** válasza:
26%
Éb nagyon szeretek de sajna nem tusok nagyon kivel :( 19lany
2021. márc. 10. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!