Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedhetek fel ilyen külsővel egy igazi sportos, izmos pasit?
Figyelt kérdés
Kisse husisabb (80kg) csaj vagyok, ráadásul nem is igazán szép szerintem.
Az eddigi pasijaim is kicsit mackosabbak voltak és a szex sem volt nagy élmény velük,pl.hamar kifulladtak.
Egyszer az életben szeretnék egy igazi kőkemény testű, akár vékony pasival is ágyba bújni,aki bírja szuflával és szivesen le is feküdne velem
De eddig erre nem volt esélyem,vagy csak nem vettem észre...
2022. nov. 28. 19:12
1/8 anonim válasza:
Ez nem alkat kérdése, én vékonyan és mackósabban is ugyanúgy bírom a szexet.
2/8 anonim válasza:
Simán fel tudsz szedni.Mi az amitől nem vagy szép?Hogy nézel ki?
3/8 anonim válasza:
Hagyjál már. XD Menj fel egy szexpartner kereső és válogass. Nagyon sok ilyen alkatú férfi van fent és nagyon sokan keresnek telt nőket.
Én 110 kiló vagyok, mégis nagyon sok ilyen pasi ír rám. Ha csak szexről van szó, akkor nagyon gyorsan találhatsz partnert. Talán még itt is rád írnak sokan.
5/8 StevenUp válasza:
80 kiló esetében ha nem vagy minimum 180 centi akkor kövér vagy és nem "husis"
6/8 anonim válasza:
Elsőre azt kérdezném inkább, hogy ha magaddal szemben nem vagy ennyire igényes, akkor miért várod el, hogy a mások, jelen esetben a potenciális partnered viszont az legyen?
7/8 anonim válasza:
Én magas, vékony/átlag feszesebb srác vagyok, ha gondolod, írj :)
8/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? Hátulról elkapnálak keményen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!