Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Csak szex" kapcsolatnál mi a lényeg? Hogy mind a két fél orgazmushoz jusson?
Első: van elképzelésem, de itt most mások válaszait várom, köszi.
Második: kielégíted a nőt, mindig? Csak azért kérdezem, mert engem soha meg se próbált egy alkalmi szexpartnerem se. Én meg úgy csináltam, mint akinek ez rendben van.
Alapestben a kölcsönös orgazmus a cél.
Ebből lehet kiindulni, Ez férfi esetében garantált, más, ha nem valami lúzer az illető, ami ugye kizárt, mert eljutott odáig. Nyilvánvaló a nőnek is ez a szándéka, vágy a történettel kapcsolatban.
Viszont nem vagyunk egyformát.
Esetemben, ha egy nő beenged a lábai közé kötelességemnek érzem, hogy kielégüljön, vagy így, vagy úgy. Aki nem így indul neki az csupán maga boldogságát látja az ilyen jellegű kapcsolatban.
47F
Én jelenleg egy szaxkapcsolatban vagyok, de ugyanezzel a partnerrel korábban jártam is, illetve előző párom előtt is összejártunk.
Szerencsére nekem mindegyik partneremmel élvezetes volt a szex, illetve esetek döntp többségében ki is elégültem.
Ez nincs másképp a szexpartneremmel sem, de azért néha előfordul, hogy nem jön össze. Én vágyom az együttlétre és persze az orgazmus jó ha van, de nem szoktam bánkódni ha néha elmarad.
Annyira mindenesetre kölcsönös a dolog, hogy míg a pasijaimmal előfordult, hogy csak leszoptam őket, a szeretőmmel ilyen soha nincs. Már egyoldalúan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!