Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keltettek már nyalással?
Figyelt kérdés
Mindig is nagy vágyam volt egyszer egy reggel így kelteni egy csajt. De a volt barátnőm mindig bugyiban aludt, és ezért lehetetlen lett volna nem felébreszteni. Egyáltalán ha meztelen alszik, akkor lehetséges, hogy nem ébred föl túl hamar?
Most hogy szingli lettem szívesen kipróbálás egy egy éjszakákon, ha kiakad, akkor sincs mit vesztenem 😅
2022. nov. 27. 18:24
1/8 anonim válasza:
Igen, már ha az is játszik, hogy ébredés utáni első másodpercekben ezzel indított. Nekem ugyanaz a kategória volt, élmény szempontjából. Mondjuk a helyedben pont nem egy egyéjszakással próbálnám ki, de ha neked így jó 🤷🏼♀️
2/8 anonim válasza:
Figyelj, egy nő számára a nyaláshoz vezető út elég fontos tud lenni.. Szóval fontos számukra, hogy fel legyen izgulva és kívánjon és akarja a dolgot amit csókokkal simogatással, szavakkal és esetleg érintéssel könnyel el lehet érni. Másképp működnek, mint a férfiak. Lehet valakinek be fog jönni, de szerintem a legtöbben jobban örülnének, ha nem csak neki esnél a puncijuknak.
3/8 anonim válasza:
Éjszaka biztos kimegy pisilni, én nem nyalok hugyos pinat semmi pénzért reggel. Ha meg éjszaka nem ment el akkor meg reggel az első dolga.
4/8 anonim válasza:
3 as, neked nagy baj van a hormonalis beallitottsagoddal. Gozod sincs a szerelemrol es a szexrol.
5/8 anonim válasza:
Én nem dijjaznám az ötletet, reggel nagyon kell pisilnem, nem lenne jó érzés, amúgy sem szeretem ha felkeltenek.
8/8 anonim válasza:
Keltsd a csajod legalább hetente egyszer így. Megérdemli, és meghálálja magát a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!