Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerettek csupasz szép formájú péniszt szopni?
Figyelt kérdés
2022. nov. 27. 07:22
2/10 anonim válasza:
Nyilván igen, nem tudom milyen válaszra számítottál kedves kérdező.
3/10 anonim válasza:
Ha olyané, akit szeretek akkor igen.
4/10 anonim válasza:
A megosztó kérdés, amire sorjáznak a nemleges válaszok is…
Amúgy érdekes „árukapcsolás”, mert egy szőrös fasz is lehet szép, és egy csupasz is béna kinézetű.
5/10 anonim válasza:
En csak ronda formaju peniszt szeretek szopni
6/10 anonim válasza:
Ezt most megis hogy? Mondjuk egy buliban vagyok, es megkerem az osszes pasit csulott szemmel, hogy tolja le a nadragjat. Majd vegigmerem a farkukat, de a tekintetem nem emelem farkuk magassagabol.
7/10 anonim válasza:
😂😂😂Szánalmas. A 4-es válaszra hat leértékelés, egy zöld. Úgy általában nem erőssége a 21. század emberének az árnyalt gondolkodás, inkább a szektás viselkedés. A borotvaszekta tagjainak nem illik a világképébe egy szép szőrös fasz és egy csúnya borotvált sem. Hiszen borotvált = szép, szőrös = randa. Ez kb. olyan, mintha azt mondanánk, szőke = szép. És ezzel azt állítanánk, nincs csúnya szőke ember.
8/10 anonim válasza:
Imádok szopni. Ha szép formás, izgatóbb is!
9/10 anonim válasza:
Én meg imádok sz….ni :)
Jutalom is jár érte ))
10/10 anonim válasza:
Igen.
Ha teljesen csupasz, akkor nyalogatom a környékét is, meg a tökeit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!