Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok innen valamelyik felhasználóval?
Figyelt kérdés
Kivel?2022. nov. 26. 22:41
41/51 anonim válasza:
Eltünni is pofátlanság ,másikat átverni is az..
42/51 anonim válasza:
1 emberrel találkoztam innen de az egy szemétláda volt. Soha többet.
43/51 anonim válasza:
Találkoztam innen egy férfivel. Jól indult az ismerkedés, volt skype és személyes tali is. Szimpatikus is volt. Aztán első szex után ghostingolt, de jobb is mert amit az ágyban nyújtott az kb egy szűz lánynak lett volna elég pettingelésre.
Utána beszéltem egy női sorstárssal innen, aki fb-n megtalálta. Nős volt, bajainak mondta magát, közben szekszárdi. Ő okosabb volt, nem is találkozott vele.
44/51 anonim válasza:
Van most itt egy-két pasi akikkel pár hete, hónapja beszélgetek. Velük szívesen találkoznék, de.messze vagyunk egymástól, szöval egyenlőre kivitelezhetetlen a személyes találkozó. De remélem idővel sikerül összehozni.
45/51 anonim válasza:
Én 5-6 lánnyal randiztam innen, volt akivel össze is jöttünk.
46/51 anonim válasza:
Nem mindenki azért jár ide, hogy pasikkal vagy csajokkal randizzon.
47/51 anonim válasza:
Ha válaszol is valaki egyre több a hülye. Már én sem gondolom, hogy van értelme bárkire is ráírni. Igazából nem is gondolom komolyan. Régebben azért volt pár jó csaj akikkel lehetett beszélni és párral még találkozni is... 44f
48/51 anonim válasza:
Nem azért vagyok itt, de van itt olyan, aki szimpatikus és olyan is akivel nagyon jókat beszélgettünk. Nevet direkt nem írok, mert nem illik.
49/51 anonim válasza:
EgyLányt szívesen elfenekelném újra. Sőt mégdurvább dolgokat csinálnék már
50/51 anonim válasza:
9 évvel ezelőtt találkoztam innen 2 lánnyal is, bár nem lett belőle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!