Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok innen valamelyik felhasználóval?
Figyelt kérdés
Kivel?2022. nov. 26. 22:41
32/51 anonim válasza:
35: Képet mutatott magáról. Tudom hogy lehet kamu.
33/51 érdeklődő35 válasza:
Volt már rá példa, hogy találkoztam innen lányokkal. Volt akivel csak beszélgetés volt, volt akivel házasság😛
35/51 xKakashix válasza:
anno megismertem itt egy csinos lányt, sok beszélgetés, ismerkedés után lebeszéltük a talit, mert bejöttünk egymásnak, aztán egyik nap hirtelen eltűnt, nem válaszolt se üzenetre se hívásra :D úgyhogy azóta itt passzolom az ilyeneket
37/51 anonim válasza:
Volt, hogy komolyabban szóba került, de a csaj ghostingolt. Amúgy igazából jó nőbe itt még nem futottam bele. Egyik nap végignéztem a női felhasználók közt azokat, akik saját névvel regisztráltak, és attól sem estem hanyatt. Priviket írogatni random minden női felhasználónak meg nem fogok
38/51 mikeXxX válasza:
38# Èn találkoztam is vele de sok mindent megtudtam róla ezèrt hamar passzoltam ! 43f
39/51 anonim válasza:
Nem írok felhasználónevet, de többel is szóba került, aztán mind felszívódott...
40/51 anonim válasza:
Szerintem is pofátlanság másnak a felhasználóneveit kiírni, de nekem is volt olyan akivel randiztam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!