Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakásos prostituáltként, egyedül dolgozva, milyen havi jövedelemre lehet szert tenni Budapesten?
Korrupt rendőr hulladék.
A csajok helyében bekameráznám a lakást, aztán a videőt meg elküldeném a Teve utcába intézkedés céljából, plusz felraknám a netre, tönkretéve a hulladéknak az életét is.
Ha csak napi három vendeged van, (tegyük fel, h 20-25 ezer között kérsz el orankent, ha csak átlagos a kinézeted, már akkor is sikered lesz, ha tényleg csinos is, akkor méginkább) már akkor is szarrá keresed magadat.
Én másfél éve járok lanyokhoz, sok lakásos, egyedül dolgozó lánynál jártam, és azért azokat a minőségű lakásokat, amikben fogadnak (akár otthon, akár albérlet, most az mindegy), látszik hogy nem a szél hordta össze...
Meg egyébként ha tényleg ilyen fiatal vagy, az egy pluszpont, ugyanis rengeteg férfi szereti ezt a korosztalyt.Nekem speciel ha a hirdetők közül kell választani akkor nem ez a kedvencem, mert rengeteg a flegma, rideg , unott arc köztük, akik tényleg csak a pénz miatt csinálják az egészet,és mindig örülök ha néha akad 1-1 kivetel.
19/F
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!