Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számítana bunkóságnak, ha társkeresés során, a bemutatkozásban kiemelném, hogy kizárólag deszka alkatú, pici cicis, fenekű barátnőt szeretnék?
Figyelt kérdés
Nyilván, nem csak ezen múlna. Egy hullámhossz, kölcsönös értékrend stb. De különben ez az ideális számomra. 31/f2022. nov. 25. 23:28
1/9 anonim 

válasza:

Mindegy, hogy mennyire lenne bunkóság. Sikereket nem érnél el vele. A nők 80% elkönyvelne szimplán felszínes alaknak és nem szeretne tőled semmit a maradék 20% akinek a fejében meg esetleg megfordulna, hogy "én ilyen lány vagyok és tök jó, hogy egy pasinak tetszik ez" pedig nem fog írni, mert úgyis önbizalom hiányos és csak idő kérdése, hogy rájöjjön, hogy ettől még ugyanúgy szexinek tartják a férfiak.
2/9 anonim 

válasza:

Ha deszkának hívod az bunkó. Ha vékony alkatúnal az nem.
3/9 anonim 

válasza:

Jajj nem kell a kamu, mert itt szédeleg most egy kiscicis lány!
4/9 anonim 

válasza:

Ha ilyen tapló megfogalmazást fogsz ott is használni akkor nem lesz sok sikerélményed. Meg lehet ezt az igényt fogalmazni úgy is hogy udvarias és vonzó legyen de értse mindenki a lényeget hogy nem egy husis csajt keresel.
5/9 anonim 

válasza:

Minek írod ki, szimplán csak olyan lányokat húzol jobba. Ha ezt igy kiírod el is mehetsz a francba
6/9 anonim 

válasza:

Ennyire direkt alpári megfogalmazással még azok a nők is ki fognak offolni akikre illene a leírás. Jöhetsz utána az értékrend, meg "nagyon figyelmes pasi vagyok" sablonszöveggel, a nők sem hülyék elég gyorsan átlátnak a szitán.
7/9 anonim 

válasza:

Nem bunkóság, ha azt mondod a deszka helyett hogy a vékony lányok az ideálod. Volt ilyen srác akivel írogattam, és amikor elmondtam hogy én molett vagyok, szépen azt mondta hogy sajnálom, nem vagy az ideálom, és ennyi. Ebben nincs semmi. Elköszöntünk és lezártuk.
8/9 anonim 

válasza:

Alapvetően semmi gond sem lenne, de a mai szuperérzékeny világban nem lehet megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!