Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, hány orgazmust bírtok egymás után maximum (orális szexben)?
Barátnőmön felfedeztem hogyha egyszer elmemt, utána sokkal könnyebben el megy mégegyszer és mégegyszer...
Általában a második után már mondja, hogy elég mert annyira érzékeny hogy már nem jó neki.
Nálatok hol van a határ?
Az exem mindig azt mondta, hogy előbb a bahatolás, azután a nyalás, mert ő is úgy volt vele, hogy utána már nem kivánta a behatolást annyira. Egyébként annyiszor tudott elélvezni, ameddig nyaltam, és egyre kevesebb elég volt neki, már ha az ajkammal megdörzsöltem a csiklóját, attól is elélvezett.
Több mint négy éve nem is beszéltem vele, de máig is ír időnként, és reménykedik... (Nem dicsekvés, nem az én érdemem, csak eltaláltam az ízlését.)
Mindenkinek nyomtam a zöld pipát, nem tudom ki szórakozik.
Köszönöm a válaszokat!
#11 "Nem dicsekvés, nem az én érdemem, csak eltaláltam az ízlését."
Ez nagyon aranyos volt:)
A barátnőmet az elején mindig kielégítem szájjal 1x, de van hogy 2x is.Utána jöhet a behatolásos rész.De közben megint szoktam nyalakodni.
Szóval egy menetben 4x is el szokott élvezni nyalástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!