Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves pasiként gáz szexpartnert keresni? Vagy inkább meg kellene komolyodnom?
Figyelt kérdés
2022. nov. 24. 18:29
1/10 anonim válasza:
Miért gáz?
Ne másoknak akarj megfelelni.
3/10 anonim válasza:
Nem gáz. Van aki 40 évesen még idősebben is nem akar kapcsolatot csak szexkapcsolatot. Ezt neked kell tudni, mit akarsz.
5/10 anonim válasza:
Ezt neked kell érezned. Van aki 22évesen már házas, van aki még a negyvenes éveiben sem kötelezi el magát. Meg leginkább attól függ, hogy van-e olyan nő aki esetleg megfelelő párod lehetne. Akkor úgyis változik idővel az akaratod, ha jobban megismerted.
6/10 anonim válasza:
Tesa én 33 vagyok és nekem sem kell barátnő vagy komoly kapcsolat, mert úgy érzem teher lenne számomra. Ennyi.
Mindenki meglepődik hogy nincsen barátnőm.
7/10 anonim válasza:
AZ a gáz hogy ezt itt kérdezed és úgy akarod csinálni ahogy a vad idegenek mondják.
9/10 anonim válasza:
Nem gáz. Egy gyerekes bunkó nő faló senki vagy. Úgy se akarna egy normális nő se tőled gyereket. :D
10/10 anonim válasza:
Nem KELL megkomolyodni. Semmit sem KELL. Úgy úgy sem megy. Majd ha eljön az ideje magadtól megkomolyodsz. Vagy nem. Muszájból ne! Ne erőltesd. Még a végén teherbe ejtesz valakit akit majd X hónapos terhes korában megcsalod és elhagyod. A hozzád hasonlók ezt csinálják. Szóval ne. Ne kezdj el megkomolyodni. Majd érzed. Vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!