Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak csak akkor tudnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak csak akkor tudnak elélvezni ha maszturbálás közben magára az aktusra gondolnak vagy szoktatok másra is?

Figyelt kérdés
2022. nov. 24. 12:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Másra is megy
2022. nov. 24. 12:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak akkor.

Én csomó mindenről szoktam fantáziálni közben. Van, hogy csak arról, hogy kényeztetek orálisan valakit vagy szimplán csak a testéről, elképzelem ahogy épp orgazmust él át és összerándul vagy csak szimplán az adott nő testrészeire, hogy mennyire szépek vagy ha épp olyan valaki teste vagy testén valami ami nagyon bejön akkor önmagában az, ha elképtelem, hogy itt van előttem és megérintem már jó tud lenni. Szóval közel sem csak aktus gondolatára..

2022. nov. 24. 12:34
 3/10 anonim ***** válasza:

Fantáziálástól, csak magától a fizikai stimulustól, a partner okozta örömöktől... Igazából sok féle úton el lehet jutni az élvezetig.

29/F

2022. nov. 24. 12:38
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Illusztráció kedvéért kivertem kérdésedre.
2022. nov. 24. 12:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Másról is szoktunk fantáziálni
2022. nov. 24. 12:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Egy meztelen nő fotója is elég. :)
2022. nov. 24. 12:59
 7/10 anonim ***** válasza:
47%
4: Ezzel csak azt sikerült illusztrálnod, hogy mekkora egy állat vagy.
2022. nov. 24. 13:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Amilyen fantázia éppen a fejemben jár mindig más
2022. nov. 24. 13:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak akkor tudok elélvezni recsi meg szex közben is ha egy salátalevelet csócsáló tengerimalacra gondolok.
2022. nov. 24. 14:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Én mindig egy ismerős lányra gondolok aki bejön, és elképzelem meztelenül,vagy arra gondolok hogy ő csinálja nekem vagy hogy vele szexelek
2022. nov. 27. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!