Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet nem elélvezni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet nem elélvezni a maszturbálástól ?

Figyelt kérdés
gondoltam hogy meg próbálok úgy maszturbálni hogy ne élvezek el tőle de ez soha nem sikerült 20L

2022. febr. 26. 23:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mielott elmennel, hagyd abba.
2022. febr. 26. 23:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszerűen csak abbahagyom :D
2022. febr. 26. 23:46
 3/10 érdeklődő35 ***** válasza:
68%

Mi lenne a párod kérnéd meg, hogy költözzön ki, és izgasson többször az élvezés határáig, aztán hagyja abba? Ha ezt az érzést akarod átélni, így sikerülne.

Vagy irányított masztival próbálkozhat az, ahol ha nem állsz le egy kédőbbi találkozás alkalmával alapos fenekelésben lenne részed? A félelem a fájdalomtól, lehet hogy meggátolja a befejezésben

2022. febr. 27. 00:05
 4/10 anonim ***** válasza:

ezt edging-nek hívják, masztifüggés alakul ki épp, ha jól értem...

tantrikus maszturbáció is van, de nm tudok róla többet

2022. febr. 27. 01:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt elélvezés nélküli maszturbációs időszakom. Eléggé hosszasan tartott 1998.-ban, 24 éves koromban. Több hónapon át.

Szerintem folyamatos rosszkedv, lehangoltság, nyomott kedélyállapot hatására marad el leginkább a kéjérzet. Régebbi tapasztalatom ez.

Ha bűntudat miatt nem akarsz elélvezni, akkor nyugodtan beszéld meg a gyóntatószékben egy pappal/lelkésszel/egyházi lelkigondozóval. (Test-Lélek-Szellem hármas egysége az ember. SEMMIT NEM SZABAD ERŐLTETNI!)

Arra nem biztatlak, hogy folyamatosan önkielégíts, még kevésbé a "minden férfival együtt akarok lenni" szituációkra.

Én is csak most a negyvenes éveimben jutottam el oda, hogy sokkal jobban "tapadnak" rám maguktól a férfiak. (Van, hogy néha már túl sok is a társaságuk. Ürügy pedig mindig van.)

Az élet nem egyszerű, tudom. De majd csak lesz valahogyan! Fel a fejjel! :) Sokat változhat még a helyzeted jó irányba.

Mennyire volt nálatok tabutéma a szexualitás? Nyitottan kezelték a családtagok (szülők) a dolgot? Nagyszülők? Testvér? Egyéb rokoni kapcsolataid (pl. unokatestvérek.)

2022. febr. 27. 05:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Miért nem akarsz elélvezni? Szeretnéd elnyújtani a masztit, vagy van valami más oka?
2022. febr. 27. 08:35
 7/10 A kérdező kommentje:
elnyújtani szeretném
2022. febr. 27. 10:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Ok, ez jól hangzik, ehhez viszont erősítened kell az önkontrollt, vagy inkább kifejleszteni ha nincs. Az első lépés sosem könnyű, nekem sem ment könnyen, szóval pontosan tudom miről beszélsz😆. De megéri, mind a mai napig elveszítem a kontrollt néha, máskor meg ki tudom nyújtani órákig. Azért éri meg mert olyan intenzív orgazmusokat lehet vele elérni, hogy hosszú percekig képtelen leszel megmozdulni és még egy csomó ideig érzed utána is, ráadásul az orgazmusok is hosszabbak lesznek. Nyugi csak az első nehéz. Gyakorolj önkontrollt, imádni fogod megéri😉.
2022. febr. 27. 10:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Én ha egy kicsit szünetet tartok benne, utána nagyon nehezen tudok elmenni, de nem jó érzés. Olyan, mintha a lényeg veszne el az egészből, legalábbis én így érzem.
2022. febr. 27. 11:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Igaza van a nyolcasnak, tényleg jó dolog elnyújtani a dolgot (bár nálam az elsőig 15-20 perc a határ), de van/volt olyan időszak az életemben (25 vagyok), amikor egyszerűen 1 perc alatt vége volt (persze ilyenkor ment még egy menet), mert depresszívebb voltam, nem nagyon volt libidóm, de amikor meg igen, akkor olyan intenzíven, hogy szinte már fájt a csiklóm, így nem sokat kellett rajta segíteni... És nekem van egy olyan tapasztalatom, hogyha túlságosan benedvesedek, akkor egyszerűen nem jó érzés magamnak csinálni, vagy hát nehéz megtalálni azt a pózt, szöget, sebességet, amiben működik (megjegyzem hüvelyi orgazmust saját magamnak nem tudok generálni, egyetlen egyszer sikerült, de akkor nem nyúlt meg a hüvelyem úgy, mint máskor).

A gyorsabb meneteknek viszont lehet a multiorgazmus a vége. Ritkán jön össze, de kamaszkoromban egyszer 7 orgazmust hoztam össze 15 perc alatt. 😂😂 És nem, nem lett sok partnerem a szexuális étvágy ellenére.

Amúgy a sok maszti nem tudom hol indul. Nálam a normál 2 naponta egy, de van hogy naponta. Egy kapcsolatban is ez nálam a normál, de most hogy épp nincs kivel, marad ez a megoldás. És ha minden nap csinálom, könnyebb elnyújtani.

2022. febr. 27. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!