Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mennyire számít szex elkezdésekor a felizgulásotokban a férfinak egyéb jó tulajdonságai, amiket ott nem használhat?
Tehát ha például tudod, hogy a férfi személyisége nagyon jó, egy nagyon jó ember, vagy például rendkívül sikeres és gazdag önmagának köszönhetően.
Ezek olyan dolgok, amik nem mutatkoznak meg a szex folyamán.
Tegyük fel, hogy az első néhány alkalommal vele az ember nem annyira tökéletesen teszi a dolgát, vagy nem annyira tökéletes látvány fogad ruha nélkül. Ilyenkor mennyire számít az, hogy egyébként milyen egyéb értékei vannak, amik ott nem kerülnek előtérbe?
Csak és kizárólag az számít, hogy akkor és ott mit kapsz, hogyan csinálja? Csak attól függ, mennyire sikerül felizgatni? Vagy ha nem is olyan ügyes mondjuk első alkalommal, de tudod, hogy jó személyisége van, egyéb jó értékei vannak, akkor az ad egy pluszt, amiért mégis jobban élvezed vele, mert jobban kedveled?
Tehát jobban élvezed egy olyannal, akit jobban kedvelsz egyéb okok miatt, mint egy másikkal, aki az ágyban pontosan ugyanezt teljesítené, de tudod róla, hogy egyébként annyira nem jó ember, mint az előbbi?
Huh, ez jó kérdés!
Nálam például nagyonis számítanak az egyéb értékei, ettől lesz a szex érzelmes. Érzelmes lesz, mert nagyon jó érzés elvonatkoztatni akár csak néhány másodpercre szex közben magáról az aktusról, s jó azt a látványképet magamelé képzelni, hogy itt és itt milyen kedves, jólelkű, udvarias volt velem, ezekután viszatérni a szerezkezésbe fergeteges érzés. Úgy térek vissza, higy mosolygom, s vidám vagyok, hogy ezzel a férfival vagyok együtt. Olyan leányzóknál akiknél ez nem feltétlen jellemző, gondolom nem olyan érzelmesek, én borzasztóan érzékeny vagyok, nálam egyéjszakás bele sem férne, de annál akinél egyéjszakás belefér megértem, hogy nem az értékek hanem csak a szenvedélyes szex számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!