Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/8 anonim válasza:
Teljesen rendes méret.
23 éves srác ként mondom.
4/8 anonim válasza:
Már 100-szor megénekelték, hogy nem a legfontosabb tényező a méret.
15 egyébként egy átlagos méret. Ha nem 2 perc maszatolásra vagy képes, figyelsz a partner rezzenéseire, és tudod értelmezni qrvára kielégítő szexet lehet lebonyolítani vele.
47F
5/8 anonim válasza:
Voltam mar nehany férfival,de eletem orgazmusat egy kb 15 cm-es penisszel eltem at..
Soha akkorat nem elveztem,mint akkor
Az számít hogy használod.
22/N
6/8 anonim válasza:
Az nagyon is szép meret.Nekem 18 centis van.Nem is kell egy nőnek sem.Felnek,hogy teljesen betolnam nekik és fájdalmat okoznek vele.
7/8 anonim válasza:
1-es exem is ezt mondta : "pont jó (majd) nagy mosoly..:))))" -.- ez mit akar jelenteni? :D és ha haverom mond ilyesmit elhiszem na de tudjuk milyen kombinálósok a csajok az a baj :/ mértnem mondja hogy király.. vagy hazudna valamit :D "pont jó" mintha én mondanám a lány mellére hogy " elmegy xdd" akkor bezzeg hiszti lenne mi.
8/8 anonim válasza:
Az nagyon szép meret.Foleg,ha legalább 5 centis átmérővel és 2db 4,5 centis herevel is rendelkezik.Magyarorszagon ez az átlagos meret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!