Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan konkrét szexuális dolog amit csak a szeretődtől kapsz meg házasságodban soha, mi az?
Figyelt kérdés
2022. nov. 23. 17:55
1/25 anonim válasza:
Nincs olyan, szeretőt sem találok. F
2/25 anonim válasza:
Egyes vagyok. Bocsánat, lenne olyan, szerető nincs hozzá.
3/25 anonim válasza:
Szeretőnek minősül-e az, akivel kizárólag BDSM van, de aktus, orál sosincs és a párom tud a szeánszokról?
Ha igen, akkor igen, ha nem, akkor nem.
4/25 anonim válasza:
Házas ugyan nem vagyok, csak simán pasim van. A szeretőm sokkal sokkal perverzebb mint a pasim, így kiélhetem vele minden perverz vágyam. 🙂L
5/25 anonim válasza:
Perverzség, bdsm, játékok, stb.
6/25 anonim válasza:
4es! De az hogy lehet, hogy egy pasi nem perverz?
7/25 anonim válasza:
Sok mindent nem kaptam meg a házasságban, nem csak a szexet, de volt bennem annyi tisztelet, hogy elváltam mielőtt mással összejöttem volna.
8/25 anonim válasza:
Lenne de sajnos nincs (fiatal fekete pasi)
9/25 anonim válasza:
Sajnos már kevés a szex, s a gyengédség a háasságban...
Szeretőt meg nehéz találni
10/25 A kérdező kommentje:
8-as te nagyon buta lehetsz. Ez adottság erről nem tehet, hiába kéred tőle ha nem fiatal és főleg nem fekete...
2022. nov. 23. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!