Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közepes és nagy mellű lányok milyen cicikkel élni?
- Iszonyatosan tud fájni a hátam, pedig nem olyan hatalmas méretűek.
- Kényelmetlen a melltartó, pláne hosszabb távon.
- Van ruhám ami még jó lehet rám hasban, de az időközben megnőtt melleim miatt nem jön rám.
- Futni és ugrani (melltartó nélkül) borzasztó. Bár egyik tevékenység sem szokásom.
Előnye max annyi, hogy párom szereti, illetve egy-egy csinosabb felsőm jobban mutat rajtam, így hogy van is mit "beletenni".
20 éves vagyok, a mellem talán 75/D, de passz. Privátot pedig köszönöm, nem kérek.
Elsőhöz hasonlóan nekem is 75/D
Nekem szerencsére a hátam nem fáj, melltartót nem is hordok, Szoktam futni és hát közben szokott mozogni a mellem, elég feszesek a melleim (idővel sajna majd ugyse lesz az) de most amíg feszesek nincs velük különösebb bajom:)
Előnye az hogy eddig akikkel voltam pasik tetszett nekik, a jelenlegi páromnak is tetszik, igazából én is megvagyok vele elégedve.
Itt mindenkinek D-s melle van?
Nekem 75D, nem lóg.
Sport csak Sportmelltartóban kényelmes, azon kívül ritkán hordok melltartót.
Meg vagyok elégedve vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!