Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen cicikkel élni?
Figyelt kérdés
Van, amiben zavar? Milyen érzés a cici?2022. okt. 26. 12:31
2/16 anonim válasza:
Természetes, gondolom, mint neked a heréid.
A punci borotválásánál néha útban van. Meg frusztáló, hogy elég jó-e, stb. Meg ugrálni sem túl jó, vagy mikor nagyot huppan a troli... :D
3/16 anonim válasza:
#2 én nő vagyok, de azt kívánom, bár átérezném a problémáidat :D
4/16 anonim válasza:
Kisebb mellel szerintem majdnemhogy olyan, mint ferfikent. :) nem zavar semmiben, de megis ott van
5/16 anonim válasza:
Közepes mellű nőként mondom, futás közben zavaró, nehéz melltartót találni ami mindenhol megfelelő, és mozogni és kényelmes benne.
Igazából olyan mint a srácoknak a heréik. Ezzel születünk, nem egyik napról a másikra lesz óriási, úgyhogy hozzá szokunk a kezdetektől fogva.
Nekem 11 éves korom óta fel sem tűnt hogy nől, pedig akkor még semmi nem volt.
6/16 Popcorn válasza:
A többiekhez még a hason alvást mondanám, akkor zavaró néha. Figyelni kell, hogy ne nyomjuk, jól feküdjünk.
7/16 anonim válasza:
Nekem annyira kicsi, hogy fel sem tűnik! Simán tudok hason aludni, stb, szerintem olyan érzés, mint egy dagadt férfinek
8/16 anonim válasza:
B es C koruli kosarmeretem van. Mindennapokban teljesen jo party vagyunk egymassal. Viszont menzesz elott 2-3 nappal, feszul es rettentoen érzékeny, ebben a par napban alig elviselheto.
9/16 anonim válasza:
Az enyém se zavarnak sok vizet :D
10/16 anonim válasza:
Futás közben zavaró, ugrálni nem tudok melltartó nélkül, mert fáj ahogyan lecsapódik (kissé lóg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!