Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pontozzák le a szőrtelen p*nci párti válaszokat?
Figyelt kérdés
pl
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-haja.. 27-es
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita.. 11-es
2022. nov. 22. 14:06
1/14 anonim válasza:
Én nem minősítem, szíve joga, ne foglalkozz a pon
3/14 anonim válasza:
Mert a szőrös párti lepontozza a szőrtelen pártit és fordítva.
4/14 anonim válasza:
Azért pontozzák le, mert nem azt válaszoltad, amit hallani akart a kérdező. Ilyen egyszerű. Ez nem csak ezeknél a kérdéseknél, mindegyiknél ez van
5/14 anonim válasza:
Mindent lepontoznak, még egy értelmes segítő, senkit nem sértő választ is!
6/14 anonim válasza:
Mert vagy irigyek vagy nincs jobb dolguk. Nekem pasi létemre meg van hagyva egy vastagabb csík és ezért engem is szóltak már le, de valakinek meg kimondottan tetszik.
7/14 anonim válasza:
Veled még nem volt, hogy értékelés nélküli hozzászólsra zöldet nyomtál és piros értékelés jelent meg?
Nekem gyakran.
8/14 anonim válasza:
Ez mindenhol előfordul. Mások az ízlések és hiába válaszol az ember megfelelően egy kérdésre... nem számít. Én, ha leírtam, hogy fazonos ugyanúgy jött a piros.
9/14 anonim válasza:
Mert nem írják le egyenként a véleményüket, hanem az övékéhez hasonló valamelyik szöveges választ felpontozzák, az ellentétest pedig le.
10/14 anonim válasza:
1: Már nem trendi a csupasz
2: Mert nem szeretik a csupaszt.
Monetán én egyik oldalhoz sem sorolom magam. Ápolt legyen. Ez nálam elvárás. A többi csupán kérésként merülhet fel, de mindenkinek szíve-joga eldönteni mit tart magának megfelelőnek.
Olyan nő aki csak a párja kedvéjért csupi/szőrös, azt nem tartom kellő képen érettnek, még ha 403 akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!